Coaches

Ann-Caroline Roymans

Schoten
Wil jij opnieuw aan het stuur zitten van jouw leven en dus jouw brein? Ik haal enorm veel energie uit het mensen terug in hun breinkracht zetten, terug te laten geloven in zichzelf en het helpen vinden van een leven in balans. Door mijn eigen levenservaringen en werkervaringen heb ik een groot repertoire kunnen opbouwen aan interessante inzichten. Deze inzichten wil ik met je delen en zo  worden er bij jou nieuwe en innovatieve zelfinzichten gecreëerd. In samenwerking met het Passion for Work by Travvant Team wil voor jou  tot een specifiek stappenplan  komen.
View Details

Katleen Lambregs

Antwerpen
Meerzijdig, een multi-mens: mag ik jou zo typeren? Breed inzetbaar, een allrounder? Van meerdere markten thuis? Niet voor één gat te vangen? Vragen mensen jou wel eens: wanneer ga jij nu kiezen? Wanneer ga jij nu eens tevreden zijn zoals het is? … Maar jij houdt niet van het status quo, de of/of oplossingen, van moeten kiezen. Jij houdt van verscheidenheid en flexibiliteit, en van creatieve antwoorden. Het leven mag vloeien, het leven moet stromen. Jij hebt honger naar meer en naar nieuwe ervaringen.
View Details

Richard Welten

Hasselt, Genk & Pelt
“De kunst is om zulk leuk werk te hebben, dat je elke maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt” is mijn motto als het gaat om werken. Ben jij al lang niet meer verrast? Dan zoek ik graag samen met jou uit hoe dat komt en hoe we er weer voor kunnen zorgen dat je wél weer verrast bent.
View Details

Nadia Chahlaoui

Hasselt, Genk & Pelt
In mijn leven heb ik al een aantal keren de sprong durven wagen en heb ik na omzwervingen mijn passies gevonden: coaching en opleidingen. Sociaal, ondernemend, open minded en betrouwbaar, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Mijn energie haal ik uit het begeleiden en coachen van mensen in hun werk en leven. Mijn Missie? Samen met jou ontdekken welke verborgen talenten je in huis hebt.
View Details

Yvonne König

Koksijde
Een enthousiaste creatieve generalist met een passie voor alles wat te maken heeft met welzijn en werkgeluk in de ruimste zin van het woord. Mensen in beweging brengen, een tijdje begeleiden tot ze weer met veel vertrouwen verder gaan met hun eigen weg, dat doe ik het liefst. Ik ben ervan overtuigd dat je de architect bent van je eigen leven en dat je de kracht hiervoor in jezelf zal vinden
View Details