Ann-Caroline Roymans

Ann-Caroline Roymans

Wil jij opnieuw aan het stuur zitten van jouw leven en dus jouw brein?

Ik haal enorm veel energie uit het mensen terug in hun breinkracht zetten, terug te laten geloven in zichzelf en het helpen vinden van een leven in balans.

Door mijn eigen levenservaringen en werkervaringen heb ik een groot repertoire kunnen opbouwen aan interessante inzichten. Deze inzichten wil ik met je delen en zo  worden er bij jou nieuwe en innovatieve zelfinzichten gecreëerd. In samenwerking met het Passion for Work by Travvant Team wil voor jou  tot een specifiek stappenplan  komen.

Futur proof brain, futur proof attitude

Mijn verhaal

Ik ben geboeid door hersenen, het brein en de ziel. Met mijn opstart als kinesiste gespecialiseerd in neurologie in mijn groepspraktijk Your Child Our Concern in 1988, maakte ik van ontwikkelingsproblemen bij kinderen mijn passie en werkdomein. Met het brein in wording en ontwikkeling als rode draad.

In 2012 maakte ik de overstap van revalidatie naar prevalidatie van het brein en lichaam, ook voor volwassenen. Met mijn  certificatie in personal coaching en Neurocognitieve GedragsMethodologie (INC) als trainingsmethoden startte ik aan een nieuwe carrière. Vandaag heb ik nog steeds mijn eigen praktijk ACR-Solutions voor jong volwassenen, volwassenen en bedrijven.

Ik hou ervan om  mensen te ondersteunen in hun groeiproces. Met de neurowetenschappen als basis, dwaal ik graag in je hoofd. Via wetenschappelijke inzichten krijg je samen met mij een frisse en innovatieve kijk op de patronen van je brein en de bijhorende motivaties . Ik heb ondertussen meer dan 10.000 uren coaching en training op de teller bij particulieren en in bedrijven.

Ik schreef het boek ‘Top of your Mind, Beslissen in een VUCA-wereld’.  Dit boek geeft je een persoonlijke handleiding voor het maken van de goede beslissingen. Hier en nu, vandaag en morgen. Met de vele heldere inzichten en oefeningen in het boek ontdek je de kracht van je prefrontale cortex (een hersengebied vooraan in je brein) en breng jij jouw interne en externe wereld in balans. Zo kun je rustig en sereen denken, voelen en handelen. Daarna ga ik graag een stapje verder en verken de uitdagingen én oplossingen van beslissen in de VUCA-wereld.

Waarom is mijn methodiek “anders”?

In deze snelle exponentiële veranderende maatschappij hebben mensen nood aan inzichten hoe ons brein hier mee kan omgaan. De afgelopen 20 jaar onderging onze maatschappij een evolutie die gelijk staat aan 200 jaar. Om hiermee om te gaan en in deze snelle wereld toch nog de juiste beslissingen te nemen, zonder stress en in alle sereniteit, is de taal die ons brein spreekt een belangrijke taal om te leren begrijpen. Zo kunnen we de uitdagingen van deze snelle nieuwe evoluerende maatschappij volgen.

Ben jij klaar om ook je brein een versnelling hoger te tillen?

De ESSENTIE

We hebben allemaal stress. Stress is echter een indicator, je interne boeddha en situaties onze leermeesters. Eens je de taal van je brein begrijpt (lees:  je stress juist leert lezen en interpreteren) kun je voor een goede zelfzorg kiezen. En ervaar je deze prachtige maatschappij als een speeltuin vol opportuniteiten en mogelijkheden.

In jouw coachingverhaal is er maar één persoon die dat verschil kan maken … dat ben je zelf. Wij zijn ieder verantwoordelijk voor onze eigen transformatie die ons de mogelijkheid geeft een gelukkig leven te leiden in deze maatschappij. Graag neem ik met jou die draad op en gids ik je door de wereld van jouw brein, denken, doen en voelen.

KRACHT

Het is een inzicht/methode voor iedereen, geschreven in een taal voor iedereen. Mijn aanpak  is een huwelijk tussen wetenschap en bruikbaarheid, waarbij confronterende zaken zich kunnen aandienen, maar we ook een duidelijke call to action duidelijk meegeven. En last but not least, ik geef aan wat je concreet kunt doen, waarom en hoe.

Skills

Loopbaan – Omgaan met Stress – Assertiviteit – Leiderschap – Zelfvertrouwen – Persoonlijke groei – Work-life balance – KIK kijken in kansen in plaats van DIP denken in problemen – Communicatie – Perfectionisme – Faalangst – Geloven in jezelf -Veerkrachtig – Levenslang leren – Mentale zelfzorg – Energie – Levensgeluk – Hoogsensitiviteit (Moeilijke) keuzes maken

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen