Ann Van Trier

Ann Van Trier

Mag ik je gids zijn?

Ik ga graag met jou op zoek naar de veranderingen die noodzakelijk zijn om jouw  werk(omgeving) aan te passen aan jouw noden. Veranderingen die ervoor zorgen dat  je in balans bent, energie krijgt en voldoening hebt aan het eind van je dag. 

Je visie zal alleen helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt.

Carl Jung

Mijn verhaal

De rode draad die door zowel mijn professioneel- als privé-leven loopt, is een zoektocht naar verbetering, niet van de wereld maar van mijn leefwereld en die van de mensen om me heen. Ik haal energie uit contact met mensen, het helpen van anderen om hun doelstellingen te bereiken.

Zowat mijn hele professionele leven was ik coach, begeleider, lesgever. Dit voornamelijk in verschillende functies binnen HR. Maar ook als vrijwilliger in het buitenland. En thuis.

Ik ga ervan uit dat het antwoord op jouw loopbaanvraag bij jou ligt, maar wil graag jouw klankbord zijn en waar nodig je een spiegel voorhouden of je uitdagen om tot actie over te gaan.

Zin om samen met mij aan de slag te gaan en jouw loopbaanpad verder uit te stippelen? Zet dan nu alvast de eerste stap in de goede richting en contacteer me voor een gratis gesprek.

Skills

loopbaancoaching – energie-gevers- persoonlijke groei – zelfreflectie – vind je balans – kom op voor jezelf – omgaan met verandering – prioriteiten stellen – (talent) ontwikkeling – HR – re-integratie – expat – carrièreswitch – collectief ontslag – autisme

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen