Carla Joos

Carla Joos

Passie is de rode draad in mijn leven. Ik zoek zowel professioneel als privé dingen dat ik met passie kan doen. Het verleden heeft me geleerd dat dit geen energie kost … meer zelfs, het is een energiebron!

Mijn professionele bezigheden situeren zich door de jaren heen vooral binnen soft HR. Vandaag ben ik HR Business Partner en daarnaast ben ik loopbaancoach, stress- en burn-outcoach en outplacement consultant.

Dankzij een jarenlange ervaring in al deze topics weet ik mensen nieuwe inzichten te geven en te stimuleren naar persoonlijke groei. Dit doe ik steeds op maat en volgens de specifieke noden van de coachee.

Mijn verhaal

Van zodra ik de eerste stappen had gezet in human resources wist ik zeker dat dit de juiste weg was voor mij. Het voelde als thuiskomen en het leren kon niet snel genoeg gaan.

Na enkele jaren het brede aspect van HR uit te voeren, begon ik me meer te focussen op het coachen van mensen. Zo gaf ik 11 jaar outplacement en andere trainingen zowel aan bedrijven, werkzoekenden als particulieren.

Vandaag combineer ik het coachen opnieuw met een job als HR Business Partner en ben ik me ondertussen verder gaan verdiepen in het begeleiden van mensen met stressklachten en/of burn-out.

De combinatie van sociale wetgeving, interne mobiliteit, employer branding, onboarding, evaluatie en zoveel meer enerzijds is een prima match met herwinnen van veerkracht, loopbaandoelen duidelijk maken, positie vinden in de arbeidsmarkt, het belang van competenties vs talent gebruiken en sollicitatietraining.

Mijn doel

Jou zien groeien geeft mij energie dus zet ik je graag op weg naar een mooie toekomst! Hierbij werk ik graag op maat … elke persoon is uniek waardoor geen enkele begeleiding dezelfde is.

Skills

Persoonlijke groei, loopbaanplanning, interne mobiliteit, omgaan met stress, burn-out, sollicitatietraining, energie, talenten, changemanagement, work-life balance

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Clara Joos

Hybride werken: van taboe naar norm
Velen onder ons koesterden misschien al een tijdje de hoop dat er een moment zou komen waar hybride werken mogelijk zou zijn, al was het...

Ontdek onze andere coaches uit regio Oost-Vlaanderen