Celine Beys – Vilvoorde

Celine Beys – Vilvoorde

Vol energie thuiskomen van het werk? Al jouw talenten inzetten in je job? Weten wat écht belangrijk is voor jou? Dat is wat ik je toewens en waar ik heel graag samen met jou naar op zoek ga.

Vertel mij over jouw professionele dromen en doelen. Ik help je graag om ze te realiseren!

“Everyone has been made for some particular work, and the desire for that work has been put in every heart. Let yourself be silently drawn by the stronger pull of what you really love.”

-RUMI-

Mijn verhaal

In 2017 besliste ik mijn carrière als juridisch directeur van een beursgenoteerd bedrijf stop te zetten en een “sabbatical” in te lassen.  De functie was boeiend en uitdagend, maar ze gaf me geen voldoening meer en ik voelde me niet langer op mijn plek. Niet wetende wat de volgende stap zou zijn, volgde ik een VDAB-loopbaanbegeleidingstraject. Wat een verrijkende ervaring! Het was mijn eerste kennismaking met coaching en luidde het begin in van een boeiend pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik leerde er, naast wat voor mij belangrijk is in een job, vooral veel bij over mezelf. Met name over mijn intuïtieve, empathische natuur en een groot verlangen om te werken met mensen op een dieper niveau.

Deze passie voor wat ons mens maakt leidde ertoe dat ik mijn academisch parcours aanvulde met vele opleidingen en trainingen in het domein van coaching en therapie. In 2019 studeerde ik af als ICF-gecertificeerde coach. Vanuit een holistische visie ontwikkelde ik mezelf daarnaast in verscheidene mind, body & soul – technieken en methodes gebaseerd op westerse psychologie en wetenschap en oosterse wijsheid.

Vandaag bied ik coaching en training aan en faciliteer ik veranderingsprocessen voor individuen en organisaties die willen leven vanuit hun eigen kracht en integriteit.

 

 

Wat ik jou kan brengen

In je loopbaanbegeleidingstraject vertrekken we vanuit jouw specifieke situatie en talenten. Indien nodig help ik je met het scherpstellen van je loopbaanvraag en je doelen.

Ik ben een luisterend oor (en krijg hier energie van!) en een bondgenoot op je persoonlijke reis. Met mijn rustige natuur en aanmoedigende stijl creëer ik het juiste klimaat voor jou om positieve stappen te zetten. Ik zorg voor structuur in het traject, zodat jij op elk moment weet waar je staat en waar je naartoe gaat. Samen gaan we ervoor!

Boek vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij en ontdek hoe jij professioneel kan groeien.

Skills

ADD/ hoog sensitief/ hoogbegaafd – Leiderschap ontwikkelen – Meer zelfvertrouwen – Efficiënter communiceren – Omgaan met conflict/ emoties/ verandering – Veerkracht + energie – Werken vanuit authenticiteit + bewustzijn – Carrièreswitch – Ondernemers/ Managers/ Zelfstandigen

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Vlaams-Brabant & Brussel