Christophe Puimège – Aalst

Christophe Puimège – Aalst

Na meer dan acht jaar actief te zijn als jobcoach besloot ik me te specialiseren als loopbaan- en burn-out coach om nog meer op maat te kunnen werken  van de coachee. Ik geloof in levenslang leren, persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar ben jij goed in, wat maakt jou gelukkig op de job en wat vind jij belangrijk in je leven, daar gaan we samen naar op zoek.

Vooruit is niet altijd rechtdoor!

Mijn verhaal

Tijdens mijn studies ontdekte ik mijn passie voor het begeleiden en coachen van mensen. Ik wou me hier onmiddellijk verder in verdiepen en ging aan de slag als jobcoach.  Na enkele jaren is het geven van opleidingen rond mentorschap,  sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling ook een onderdeel geworden van mijn aanbod. Geleidelijk aan heb ik mijn expertise verder ontwikkeld en me gespecialiseerd als loopbaan- en burn-out coach.

Ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar hun talenten, de perfecte job, een goede work-life balance … dat geeft me voldoening! Ik vind het fantastisch om mensen te zien groeien en tot inzichten te komen.

In mijn vrije tijd kom ik helemaal tot rust in de natuur, tijdens het sporten en het luisteren naar muziek. Mezelf uitdagen en doelen stellen geeft me de energie om er elke dag in te vliegen!

Skills

Veerkracht – loopbaanbegeleiding – work-life balans – persoonlijke ontwikkeling –  reflectie – energiegevers – jobcrafting – burn-out – re-integratie – piekeren

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Oost-Vlaanderen