Cristy Heymans

Cristy Heymans

Enthousiast, positief, sociaal en gedreven, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Connectie maken met anderen is een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Ik werk graag samen met bedrijven in het uitwerken van personeelsrelateerde uitdagingen, dit in combinatie met individuele coaching en begeleidingen. Gedragenheid en intrinsieke motivatie zijn 2 van mijn stokpaardjes die vaak de sleutel tot succes zijn.

Mijn verhaal

14 jaar geleden startte ik mijn loopbaan in HR. Na 6 jaar HR verantwoordelijke te zijn in de bouwsector maakte ik in 2013 de overstap naar de ziekenhuis sector. Hier heb ik voornamelijk als welzijnsmedewerker gewerkt, coaching, re-integratie, teambegeleidingen, bemiddelingen, loopbaangesprekken en aanwervingen waren mijn hoofdtaken tijdens deze job. Sinds 2019 werk ik als HR verantwoordelijke bij De Meyer te Temse (Metaalsector). Een fijne job waarbij ik de kans krijgen om met een geweldig team aan de slag te gaan rond verandering, training, coaching, aanwerving en andere HR thema’s.

Een paar jaar voor mijn start bij De Meyer NV heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt: Coaching, loopbaanbegeleiding, leiderschapstrainingen en het uitwerken van welzijnscampagnes bij bedrijven. Mensen op weg helpen en mee richting helpen vinden geeft mij persoonlijk veel energie. Ik hou ervan om samen opzoek te gaan naar wat iemand drijft in het leven en vooral in zijn of haar werk.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Je zal zien dat mijn focus voornamelijk ligt op werk gerelateerde vraagstukken, hier ligt mijn sterkte, hier kan ik jou het beste met op weghelpen.
Voor mij is de belangrijkste stap om na te gaan wat voor jou belangrijk is, waar krijg je energie van, wat drijft jou,… kortom wat maakt jou gelukkig. En vooral hoe kunnen we de juiste stappen zetten richting jouw werkgeluk.

Skills

Loopbaan – carrièreplanning – Omgaan met Stress – Assertiviteit – Jobcrafting – Re-integratie- Leiderschap – Managementskills – Zelfvertrouwen – Persoonlijke groei – sollicitatietraining

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Oost-vlaanderen