Diether Neven

Diether Neven

Hasselt

Enthousiast, empathisch en doelgericht. Zo kan ik mezelf het best omschrijven. Tijdens mijn loopbaan kwam ik dagelijks in contact met personen die weinig vreugde haalden uit hun job. Sommigen waren zich hier niet van bewust maar via coachende gesprekken kwam dit inzicht. Mensen inspireren en coachen heeft mij altijd geboeid en daarom zette ik de stap naar loopbaancoach. Ik kan je helpen (terug)op zoek gaan naar jouw jobidentiteit, waar jij voor staat en wat jouw kernkwaliteiten zijn. Kortom, je helpen in kaart brengen welke waarden en competenties je energie geven en hoe je deze in je verdere carrière kan inzetten.

Doe vandaag waarvan je morgen vindt dat je het gisteren had moeten doen.

Mijn verhaal

Na mijn studies ben ik vrij snel in de uitzendsector gaan werken. Een dynamische sector waar ik leidinggevende en commerciële skills opdeed. Ik was verantwoordelijk voor een team van 3 consultants en had tal van commerciële en procesmatige targets. Ik haalde energie uit het voeren van gesprekken met klanten en collega’s, maar nog het meest uit het coachen van collega’s. Na 14 jaar dienst kwam er een nieuwe organisatiestructuur in het bedrijf wat mij deed beseffen dat het tijd was voor iets nieuw. Een wake-up-call  die mij dwong te kijken naar mijn eigen kernkwaliteiten en hoe ik deze verder wilde inzetten.  Freelance loopbaancoach is voor mij de uitkomst geworden. Ik zet nu met veel enthousiasme in op loopbaanbegeleiding en outplacement. Ik ervaar dagelijks geluk door anderen inzichten te geven en te helpen bij het maken van carrièrekeuzes.

Skills

Work-life balans – loopbaanbegeleiding – competentieontwikkeling – sollicitatietraining – arbeidsmarkt – persoonlijke groei

Kennismakingsgesprek aanvragen

Ontdek onze andere coaches uit regio Limburg