Ellen Pellens

Ellen Pellens

Als je mij vraagt of ik gelukkig ben dan kan ik volmondig en eerlijk JA antwoorden. Dit betekent niet dat mijn leven perfect is.

Maar de puzzelstukken zijn bij mij op zijn plaats, en zelf als het rommelt, dan heb ik er vertrouwen in dat het goed komt.

Hoe me dat lukt? Ik heb een job die me echt voldoening geeft, waar ik al mijn talenten en energie in kwijt kan en die me toch voldoende uitdaagt.

Het vertrouwen dat het ook voor jou goed komt, wil ik graag doorgeven.

Hoe we het aanpakken?

Laten we kijken naar wat je nu hebt, wat je doet, hoe je je er bij voelt en of dit past bij wat je graag zou willen, wat je goed kan en wat je talenten zijn.

Door de puzzelstukken te bepalen, te verschuiven, door bepaalde stukken terug in de doos te leggen en te ruilen tegen andere stukken, maken we jouw puzzel.

En met die puzzel kan je terug in je kracht gaan staan, of halen we zelfs een hele nieuwe kracht naar boven, die ergens in jezelf verstopt zat.

Vanuit die kracht kijken we naar jouw rol, jouw functie, jouw job. Wat zit er goed, wat mag er veranderd worden, hoe kan je op een andere manier kijken naar zaken die je niet kan veranderen.

Mijn verhaal

Na een aantal jaren in sales als Key Accountmanager, ben ik Consultant geworden en dan verder gegaan als Trainer en Coach. Als ik terugkijk op mijn jaren als sales, zijn het de mensen en niet de producten waar sales voor mij om draait.

Daarnaast doe ik ook rekruteringsopdrachten. Die verschillende activiteiten zorgen ervoor dat ik met beide benen in het bedrijfsleven sta, met een focus op individus, hoe ze omgaan in relatie met anderen, hoe ze functioneren in teams, hoe ze hun leiderschapsstijl gebruiken. Het is die interesse die me loopbaanbegeider maakt.

Het draait voor mij om je eigen sterktes te vinden, om de inzichten te krijgen die je zoekt, om de schone mens die je bent, ook zelf te zien.

Ik bekijk het graag als een kuiken in zijn eitje. Van zodra het kuiken klaar is om naar buiten te komen en verder te groeien, dan begint het kuiken te tikken aan de binnenkant van het eitje met zijn eitand en dan met 1 harde tik, breekt het ei en komt het kuiken tevoorschijn.

Het heeft geen zin om langs de buitenkant op het ei te duwen om het kuiken eruit te halen.

Ook in een coachingtraject kan het zijn dat je je op het einde nog niet klaar voelt om alles in praktijk te zetten, dat je er nog even verder op wilt broeden. Je kan gerust nog even in je eitje blijven, met de wetenschap dat je alles hebt om, als je uit je ei komt, verder te groeien.

Skills

Personal Empowerment: Persoonlijke groei, Zelfvertrouwen, Energie, Talenten, Communicatie,  Assertiviteit, Effectiviteit, Spreken voor publiek

Sollicitatietraining, Job-crafting

Business Empowerment: Change management, Leiderschap, Managementskills, Business Coaching, Teams, Sales, Sabotage in teams oplossen

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen