Els Piron

Els Piron

Ik vulde mijn brede professionele ervaring aan met opleidingen op vlak van leiding geven, coaching, changemanagement en loopbaanbegeleiding. Als loopbaancoach zet ik deze mix graag in om je te ondersteunen.

Mijn verhaal

Stretchen, uit je comfortzone treden … je kreeg het vast al eens te horen. Zelf bespeur ik ook dat wat ongemakkelijk gevoel om mijn verhaal online te brengen. Ik snap het natuurlijk wel. Jij wil graag iets meer weten over de persoon waarmee je in een belangrijk traject stapt.

Een flink deel van mijn professioneel leven werkte ik in de fashionretail. Ik genoot van de samenwerking met collega’s uit heel Europa, de verre reizen en het contact met internationale bedrijven. De mix van commerciële en creatieve profielen was bijzonder boeiend. Fantastisch toch om trendwatchers als collega te hebben. Ik proefde ook van een heel andere omgeving. Bij De Kringwinkel, een retailer in de sociale economie, werkte ik samen met super gedreven mensen aan meer bekendheid en verdere professionalisering.

Af en toe was het best springen. Werken in het buitenland als je tweede kind op komst is. Vanuit een hyper commerciële omgeving switchen naar de sociale economie. En pas enkele jaren geleden werd ik freelance HR generalist. Zo leerde ik ook de typische hands-on mentaliteit van een KMO kennen.

Ik nam deze beslissingen nogal intuïtief en was vooral nieuwsgierig naar een nieuwe werkomgeving. Het grootste plezier beleefde ik aan de samenwerking met anderen. Als leidinggevende was ik blij om mensen te zien evolueren. Ik werd geapprecieerd als bruggenbouwer en als motiverende coach. Maar ik ken ook de andere kant van werk. Ik ging door een moeilijke reorganisatie en er was onderweg een ontslag dat mij echt pijn deed.

Hoe kan ik je ondersteunen?

Ik vulde mijn brede professionele ervaring aan met opleidingen op vlak van leidinggeven, coaching, changemanagement en loopbaanbegeleiding. Als loopbaancoach zet ik deze mix graag in om je te ondersteunen.

Mijn aanpak is:

  • doelgericht: altijd met de gewenste situatie voor ogen
  • ondersteunend: speurend naar wat al lukt en vandaar uit verder opbouwend
  • aandachtig: voor je onderliggende bekommernissen en zorgen
  • en vertrouwend: in jouw capaciteit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken

 

In een snel veranderende wereld is het goed om eens stil te staan bij de professionele weg die je wil bewandelen. Ontsnappen aan de hectiek van de dag en met een onbevangen blik naar je werksituatie kijken is een verademing. Een cadeau aan jezelf.

Ik ben benieuwd naar je loopbaanvraag.

Zullen we kennismaken?

Skills

Loopbaanbegeleiding – Verander en transitie coaching – Leiderschapsontwikkeling – Implacement – Werkrelaties – Demotie – Faciliteren – Participatie – Communicatie

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Els Piron

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen