Els Piron

Els Piron

Mijn professioneel pad liep niet steeds recht en logisch. Daar koos ik voor. Ik had verschillende functies in diverse domeinen. Een rode draad? Ja, die is er zeker. Interesse in mensen en in wat hen drijft. Geloof in de eigen kracht.

Die rijke ervaring geeft me vandaag het vertrouwen, de openheid en veel drive om jou te ondersteunen in de realisatie van je eigen loopbaan en het zoeken naar de juiste balans tussen werk en privé.

A mind that is stretched by new experiences can never go back to its old dimensions.
Oliver Wendell Holmes, Jr.

Mijn verhaal

Een flink deel van mijn werkend leven was ik actief in de fashionretail. Ik genoot van de internationale context en de boeiende mix van commerciële en creatieve profielen. Het was behoorlijk knokken als leidinggevende in een heel stressvolle omgeving. Bij De Kringwinkel, een retailer in de sociale economie, werkte ik met geëngageerde collega’s aan meer bekendheid en verdere professionalisering.

Af en toe was het springen. Werken in het buitenland met jonge kinderen thuis. Vanuit een hyper commerciële omgeving switchen naar de sociale economie. Enkele jaren geleden de overstap naar zelfstandige als coach en HR consultant. Zo leerde ik de typische hands-on mentaliteit van een KMO waarderen.

Het grootste plezier beleef ik aan de samenwerking met anderen. Als leidinggevende was ik blij om mensen te zien evolueren. Ik werd geapprecieerd als bruggenbouwer en als motiverende coach. Maar ik ken ook de andere kant van werk. Ik ging door een moeilijke reorganisatie en er was onderweg een ontslag dat mij echt pijn deed.

De voorbije jaren onderbouwde ik mijn professionele ervaring met verschillende kwaliteitsvolle coaching opleidingen. Ik vind het zonder meer geweldig dat ik deze ervaring en kennis nu kan inzetten als loopbaancoach. Elk traject is bijzonder en prikkelt mijn nieuwsgierigheid.

 

Voor wie?

Medewerker in een organisatie of bedrijf?

We gaan op zoek naar de job die je past. Waar ben je goed in en wat doe je graag? Hoe breng je over aan je (nieuwe) werkgever wat je wil? Hoe bewaak je het evenwicht werk-privé? Hoe past je loopbaan in je huidige levensfase?

Geef je leiding aan een team?

Op welke manier kan je alle puzzelstukken leggen? Hoe houd je stand tussen directie en medewerkers? Wat doe je om aan het einde van de dag niet met je eigen to do’s achter te blijven. En vooral, hoe haal je het beste in je team naar boven?

Zelfstandige of ondernemer?

Ook jij kan in een coaching traject stappen. We toetsen of je dagelijkse activiteiten nog steeds samenvallen met je oorspronkelijke drijfveren en met waar jij echt sterk in bent. We kijken kritisch naar je zaak en jouw plaats in de organisatie. Zo behoud je je drive en blijf je zelf ook verder ontwikkelen.

 

Hoe ga ik te werk?

  • doelgericht: altijd met de gewenste situatie voor ogen
  • ondersteunend: speurend naar wat al lukt en vandaar uit verder opbouwend
  • aandachtig: voor je onderliggende bekommernissen en zorgen
  • en vertrouwend: in jouw capaciteit om nieuwe mogelijkheden te ontdekken

 

Ontsnappen aan de hectiek van de dag en met een onbevangen blik naar je werksituatie kijken is een verademing. Een cadeau voor jezelf!

Ik ben benieuwd naar jouw loopbaanvraag.

Els

Skills

Loopbaanbegeleiding voor werknemers en zelfstandigen – Verander en transitie coaching – Leiderschapsontwikkeling – Coaching van werkrelaties – Stress & burn-out coaching –  Studiekeuzebegeleiding – Interne mobiliteit

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Els Piron

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen