Life isn't about surviving the storm, but how to dance in the rain ...

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Ik heb voor sommigen mogelijk een a-typisch professioneel parcours afgelegd. Persoonlijk ervaar ik dit nu als een meerwaarde in mijn privé leven én professionele context gezien de diversiteit aan profielen die ik de afgelopen jaren heb begeleid en diverse functies die ik heb uitgeoefend.


Ik startte aan de basis in een verkoopfunctie, heb me opgewerkt in het bedrijfsleven van onthaal naar een operationele leidinggevende functie en groeide (mits bijscholing via avondonderwijs) naar diverse HR functies (intern en extern). Hierdoor leerde ik de enorme diversiteit van bedrijven, mensen en jobs op de arbeidsmarkt kennen, het belang van elke schakel in een onderneming en van het persoonlijk stilstaan bij wat je drijft, waar je plezier/voldoening uithaalt en wat je energie kost.

Gezien ik de crisis van heel dichtbij meemaakte kwam ik op een kruispunt om voor mezelf een bewuste keuze te maken voor de toekomst welke ervaringen, vaardigheden én typische eigenschappen ik professioneel het best kon combineren en inzetten. Dit resulteerde 7 jaar geleden in mijn opstart als outplacement coach en loopbaancoach bij Travvant. Nu kriebelt het opnieuw om deze expertise binnen Passion for Work in te zetten!

Een rol mogen spelen in het leven van een kandidaat om terug rust en zelfvertrouwen te vinden, zelfkennis uit te diepen in wie je bent, wat je kan én wat je wil, het gevoel van verder kunnen en durven kijken geeft mij steeds opnieuw een boost.

Een persoonlijke pragmatische aanpak, open communicatie en een dosis humor zijn zaken die mij typeren als mens en in mijn werk.

Skills

Loopbaanbegeleiding – Outplacement – Carrière – Talentontwikkeling – Sollicitatie coaching

Kennismakingsgesprek aanvragen

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen