Frederic Loosvelt

Frederic Loosvelt

  • Je kent jouw talenten en skills, maar het lukt je maar niet deze optimaal in te zetten in jouw huidige job, of je vindt dat ze niet voldoende worden opgemerkt?
  • Jouw perfectionisme geeft je energie zolang het versterkend is, maar wat doe je in gevallen dat het je niet helpt?
  • Je wilt bepaalde zaken in handen nemen of op zijn minst bespreekbaar maken, maar slaagt er niet in dit aan te pakken of volledig af te ronden?
  • Je wilt totale voldoening halen uit jouw job, maar evenzeer op een gepaste manier om kunnen gaan met de minder leuke zaken?
  • Je wilt een job die je energie geeft en waar je vooral jezelf mag zijn?

Herkenbaar?  Logisch, en zeker niet uitzonderlijk!

Tijdens onze sessies loopbaanbegeleiding gaan we voornamelijk op zoek naar die beweging die je kan maken om tot concrete acties over te gaan.

Je zal versteld staan van alles wat je eigenlijk al hebt, maar nog niet wist dat je het had!

Benieuwd?

Every accomplishment starts with the decision to try.

JFK

Mijn verhaal

Na mijn opleiding hotelmanagement ben ik aan de slag gegaan binnen diverse operationele en uitvoerende functies in de horeca.  Deel uitmaken van een groot team en daardoor een bijdrage kunnen leveren aan het functioneren van de onderneming waarvoor ik werkte, gaf me de voldoening die ik voor ogen had.

Mijn passie en inzet werden gelukkig opgemerkt door mijn leidinggevenden, waardoor ik binnen deze onderneming de hiërarchische lijn kon beklimmen en de functie van Assistent Hotelmanager opnam.

 

Na 16 jaar loyaal te zijn geweest aan mijn eerste werkgever, besloot ik de onderneming te verlaten voor een functie als hotelmanager binnen een internationale hotelketen.

Gedurende 10 jaar nam ik verschillende functies als (cluster) General Manager binnen verschillende internationale hotelketens op.  Het aansturen van teams, deze in hun kracht bevestigen zodat ze hun volle potentieel in kunnen zetten, en het geloof in de capaciteiten en de waarde van elke medewerker gaf me de energie hier volop in te blijven zetten.

 

Hoe fantastisch is het niet om een medewerker, vanuit zijn eigen sterktes, persoonlijk te zien ontwikkelen en groeien? En hoe versterkend is de waarde hiervan niet voor de onderneming waarin deze medewerker is tewerkgesteld?

In 2021 werd de tewerkstelling in dienstverband beëindigd en kwam ik via Travvant in een outplacementtraject terecht.  Overtuigd van de waarde van deze begeleiding en het blijvend geloof in het groeipotentieel en het “vanuit zichzelf” kunnen van elk individu, startte ik mijn eigen coachpraktijk op.  Dit laat me toe, als echte people manager, om mijn passie, mensen doen groeien en ontwikkelen, verder te blijven inzetten.

 

Als strong believer van lifelong learning, ben ik mij via opleidingen blijven bijscholen als life-coach, loopbaan- en outplacementcoach, executive, organisatie & teamcoach.

 

Graag ga ik met jou aan de slag om ook jouw volledige potentieel te ontdekken en dit optimaal in te zetten. Om het onzichtbare zichtbaar te maken.  Want zeg nu zelf, de beste versie van jezelf, is wie en hoe je écht bent! Het zou zonde zijn die niet ten volle te benutten.

Skills

Integrale life-coach, Loopbaancoach, Outplacementcoach, Executive coach, Bedrijfs- en organisatiecoach, Teamcoach, Zelfstandig ondernemen, Leidinggeven, Zelfvertrouwen, Groeien, Persoonlijke ontwikkeling, Assertiviteit, Grenzen stellen

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio West-Vlaanderen