Hilde De Brauw

Oostduinkerke

Ik start graag samen met jou een creatief partnership met de focus op jouw toekomst. Ik sta open voor jouw verhaal en samen zullen we zeer concreet en doelgericht op zoek gaan naar welke stappen jij wil/kan zetten richting een loopbaan vol energie, passie en goesting!

Mijn verhaal

Ik heb een prachtige loopbaan tot nu toe. Een loopbaan waarin ik heel wat verschillende uitdagingen heb kunnen aanpakken, onwaarschijnlijk veel bijgeleerd heb, gegroeid ben als individu en heel veel boeiende mensen heb mogen ontmoeten.

Een loopbaan die ik zelf steeds de juiste richting uit gestuurd hebt. De richting die mij telkens weer nieuwe energie gaf!

Na 10 intense, creatieve jaren in de wereld van televisie voor VRT, VTM en Studio 100 maakte ik een bewuste loopbaanswitch naar human resources.

Ik bouwde 20 jaar arbeidsmarktexpertise op bij een multinational in de HR-sector: rekrutering, onboarding, training & talentontwikkeling, expert in personal branding en online zichtbaarheid, project- en contentmanagement, outplacement- en loopbaancoaching. Ik mag mezelf specialist noemen als het gaat over individuen doorheen hun volledige loopbaancyclus.

 

Mensen boeien me… Elke persoon is uniek, heeft zijn eigen verhaal.

Er zijn voor mensen en hen vooruit helpen in hun loopbaan inspireert me elke dag opnieuw en geeft me massa’s energie en voldoening.

 

Ik train en coach mensen vooral in het ‘architect zijn van je eigen loopbaan’: zelf je koers bepalen, zelf keuzes maken. Keuzes die niet altijd gemakkelijk zijn maar die wel voor een groot deel bijdragen aan je dagdagelijkse werkplezier en werkgeluk.

 

Je hebt maar één leven en de helft van je leven breng je door op je werk! Durf na te denken over wat jou motiveert, wat jouw energiegevers en energievreters zijn. Durf kiezen voor wat jij graag doet en wat jou gelukkig maakt.

Zit je op de juiste plek en doe je de dingen die je graag doet, dan voel je de energie en de passie door je heen stromen. Die energie geef je op jouw beurt ook door aan de mensen die je omringen, zowel op het werk als in je privé-omgeving. Passie, drive, enthousiasme zijn erg aanstekelijk en zorgen voor het ‘empoweren’ niet alleen van jezelf maar van je hele omgeving!

BeYOUtiful!

Skills

Werkgeluk – Veerkracht – Transitie – Omgaan met verandering – Jobcrafting – Online zichtbaarheid – Personal branding – Focus – Health coaching – Loopbaan – Energie – 50 plus – Gouden kooi – Multipotential – Levenslang leren – Future proof loopbaan – Worklife balans – Stress – Sollicitatiecoaching – LinkedIn – Talentontwikkeling

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Hilde De Brauw

Ontdek onze andere coaches uit regio West-Vlaanderen