Ilse Jacquemyn

Regio Vlaams-Brabant

Zonder oordeel, in een vertrouwelijke sfeer en met een open blik luister ik naar jouw verhaal en gaan we samen aan de slag om jouw unieke potentieel in de wereld te zetten!

Kies een job die écht bij je past
en je hoeft geen dag meer te werken

Mijn verhaal

Na een carrière als jurist heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik voluit voor mijn passies gegaan. De aanleiding hiertoe waren een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen die mij hebben doen nadenken over wat ik écht graag doe en wat ik wil doen in mijn leven, waar ik energie van krijg, wat me gelukkig maakt…
Mijn voornaamste passie is mensen weer in contact brengen met zichzelf en met hun volle potentieel. Hierbij laat ik hen ontdekken en inspireer ik hen om vanuit eigen kracht hun loopbaan te sturen in de richting die ze écht willen. Want je gelukkig voelen in je job heeft ook een positief effect op de rest van je leven.
Elke dag opnieuw mag ik ervaren dat leven naar je volle potentieel je vleugels geeft.
Wil jij dat ook? Ik help je er graag bij en ben blij om dit samen met Passion for Work te mogen realiseren!

Wil jij opnieuw aan het stuur zitten van je loopbaan?

Wil je meer werkgeluk ervaren maar weet je niet goed hoe je dit kan realiseren? Heb je het gevoel ‘vast te zitten’ en weet je niet goed welke richting je uit wil? Wil je meer veerkracht of leiderschap ontwikkelen? Ervaar je teveel stress op het werk en wil je aan de slag met je energiemanagement? Wil je ontdekken wat jouw unieke talenten zijn en die professioneel inzetten? Voel je je gevangen in belemmmerende denkpatronen die jou beletten om te groeien? Wil je het beste uit jezelf halen en je zelfvertrouwen laten groeien? Zo ja, dan ga ik samen met jou op een verbindende en authentieke manier aan de slag. Zonder oordeel, in een vertrouwelijke sfeer en met een open blik luister ik naar jouw verhaal en gaan we samen aan de slag om jouw unieke potentieel in de wereld te zetten!

Skills

Carrière – Energie- Stress – Loopbaancoaching – Werkgeluk – Groei – Veerkracht – Leiderschap

Kennismakingsgesprek aanvragen

Blogberichten van Ilse Jacquemyn

Ontdek onze andere coaches uit regio Vlaams-Brabant