Isabel Van Hoedenaghe

Isabel Van Hoedenaghe

Wil jij op deze manier nog 10 – 15 – 20 … jaar doorgaan?

Of wil je iets anders in je loopbaan maar je weet niet wat? Een job die echt voldoening geeft?

Vind je geen rust meer en hol je van de ene naar de andere deadline, altijd maar proberen voldoen aan allerlei verwachtingen?

Samen vinden we terug jouw spoor, een loopbaanpad dat jou voldoening en energie geeft!

Mijn verhaal

Van jongsaf aan was ik al gefascineerd door hoe mensen in het leven staan, in het bijzonder door de impact van werk op hun leven. Hoe sommigen overleven van vakantie tot vakantie. Hoe anderen uitkijken naar hun pensioen om dan “eindelijk te kunnen doen wat ze willen doen”. Tot mijn opluchting zag ik ook mensen in mijn omgeving die met goesting hun werk deden en daar veel energie uit haalden.

Mensen en hun talenten vormen een rode draad in mijn loopbaan, en dit via verschillende rollen in HR, leren en ontwikkelen, leidinggevende functies…  Vanuit mijn drive om voortdurend bij te leren en te groeien heb ik dikwijls verschillende rollen gecombineerd.  Meer dan 20 jaar ervaring die ik  heel graag inzet voor jouw ontwikkeling en de groei van je bedrijf.

Het begeleiden en adviseren van bedrijven op vlak van ontwikkeling, versterking van hun menselijk kapitaal en leiderschap in combinatie met  individuele (loopbaan)coaching geven mij heel veel energie en voldoening.  Ik hou ervan organisaties en mensen in hun kracht te brengen en te inspireren/stimuleren naar groei en ontwikkeling in lijn met wie ze werkelijk zijn.

Tijdens de loopbaanbegeleiding ontdek ik samen met jou wat jij écht wil, vanuit wie jij bent en jouw talenten. Vertrekkend vanuit jouw vraag, op maat van wat jij nodig hebt.  Reflecteren, voelen, kiezen, doen, ervaren, bijsturen… en zo de loopbaan creëren die echt bij jou past.

Skills

Leiderschap – Groeimindset – Talentontwikkeling – Lifelong learning – Veerkracht – Persoonlijke ontwikkeling – Impact – Transformatie – Leidinggeven – Teamontwikkeling

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Isabel Van Hoedenaghe

Ontdek onze andere coaches uit regio Oost-Vlaanderen