Jennifer Guéry

Jennifer Guéry

Iedereen heeft wel een droom, de ene wat meer realiseerbaar dan de andere. In mijn wildste dromen was ik een wereldwijde inspirator geworden – maar hé – mensen helpen komt wel aardig in de buurt. 

You complete you
We support you
It’s all about you

Mijn verhaal

Van jongs af aan wilde ik altijd iedereen gelukkig zien. Helaas kiest het leven daar anders over. Je wordt uitgedaagd. Dat is bij mij niet anders (geweest). Geluk is niet altijd aanwezig – meer nog – ze zouden er voor mij gerust een werkwoord van mogen maken.

Op het moment van afstuderen (bachelor in de Toegepaste Psychologie) had ik zelf nog een lange weg af te leggen. Ik ben van het principe dat je mensen pas kan helpen wanneer je zelf genoeg kennis hebt over je eigen denken, handelen en functioneren.

Het is ongelofelijk tot wat je in staat bent! Laten we jouw talenten, weg, wil, persoon … (her)ontdekken? Plan gerust een kennismakend gesprek in. 

Skills

Loopbaancoaching – mindset – zelfzorg – zelfbeeld – veerkracht – communicatievaardigheden – stress – burn-out – HSP (hoogsensitief persoon) – sales – sport 

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Limburg