Katleen Eyckmans

Katleen Eyckmans

Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar je kern, naar jouw innerlijk (carrière) kompas: Wie ben jij? Wat past bij jou? Wat wil je? Je leert ontdekken waar jij energie van krijgt en waar jij gelukkig van wordt. En samen vertalen we dit naar de arbeidsmarkt.

“Pas als je loslaat wat je niet kunt veranderen, kun je vastpakken wat je wel kunt veranderen”

Mijn verhaal

In 1998 studeerde ik af als, toen nog, licentiaat in de arbeids- en organisatiepsychologie.
Vol enthousiasme ging ik aan de slag in het bedrijfsleven. Zo deed ik bij verschillende multinationals ervaring op in generalistische hr functies: recrutering & selectie, compensation & benefits, talent management, training & development, outplacement. De laatste jaren werkte ik in een allround leidinggevende functie in de uitzendsector.
Deze ervaringen gaven me een ruime kijk op de arbeidsmarkt.
Maar meer en meer begon er iets te knagen. Ik voelde me verder en verder afdrijven van wie ik echt ben.

Daarnaast heb ik van dichtbij ervaren wat de impact van stress kan zijn. Mijn eigen burnout is een echte eye-opener geweest: het heeft me geleerd om op tijd ‘stop’ te zeggen, ik heb leren luisteren naar mijn lichaam, ik heb weer leren voelen en durven vertrouwen op mijn intuïtie. Ik heb hierdoor mijn ‘innerlijk kompas’ gevonden.

Waar ik energie van krijg en wat mij gelukkig maakt? Mensen zien groeien en hen hierin mogen begeleiden.
Recent heb ik daarom mijn gouden kooi verlaten ben ik gestart als zelfstandig psycholoog – psychotherapeut. Ik help cliënten bij het zoeken naar hun innerlijk kompas en bij het omgaan met stress en moeilijke gedachten, gevoelens en sensaties die hen in de weg staan van het leven dat ze wensen.

Loopbaanbegeleiding is een logische uitbreiding op deze activiteit: want een job die aansluit bij je waarden en je kern, waar je je talent ten volle kan inzetten, geeft energie.

Skills

Carrièrecoach – Talent Management – Balans – Burnout – Stress Management – Groei – Authentiek – Vertrouwen – Innerlijk Kompas

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Katleen Eyckmans

stress overwinnen
10 tips om stress te overwinnen
Ken je dat, het gevoel alsof het gaspedaal van je lichaam continu ingedrukt staat? Je staat de hele tijd in actiestand en draait letterlijk overuren....
Burn-out
De gouden kooi
Ik deel graag met jullie mijn persoonlijk verhaal over hoe ik in mijn gouden kooi terecht kwam en hoe ik hierna opnieuw heb leren vliegen....

Ontdek onze andere coaches uit regio Limburg