Katleen Lambregs

Katleen Lambregs

Meerzijdig, een multi-mens: mag ik jou zo typeren? Breed inzetbaar, een allrounder? Van meerdere markten thuis? Niet voor één gat te vangen?

Vragen mensen jou wel eens: wanneer ga jij nu kiezen? Wanneer ga jij nu eens tevreden zijn zoals het is? … Maar jij houdt niet van het status quo, de of/of oplossingen, van moeten kiezen. Jij houdt van verscheidenheid en flexibiliteit, en van creatieve antwoorden.

Het leven mag vloeien, het leven moet stromen. Jij hebt honger naar meer en naar nieuwe ervaringen.

Niet: plus est en vous, wel: tout est en vous

Mijn verhaal

“Wat doe jij eigenlijk allemaal, Katleen?”, vroeg ze. “Tja,” antwoordde ik, “waar zal ik beginnen?” Ik vertelde haar over hoe ik lang geloofde dat een loopbaan enkelvoudig moest zijn: één baan/één specialiteit. En dat een degelijke carrière logisch, weloverwogen, welgekozen, en vanuit je hoofd opgebouwd werd. En ik vertelde haar ook over hoe dat verhaal na verloop van tijd niet meer bij me paste en hoe ik er via loopbaanbegeleiding achterkwam dat ik in mijn droomjob, en eigenlijk in alle facetten van mijn leven, meer nodig heb dan alleen maar mijn hoofd: ook mijn hart en handen.

Ik beschreef de weg die ik had afgelegd: een kwart eeuw personeelsbeleid in kmo’s en in multinationals, in een veelvoud aan sectoren, in leidinggevende – en in expertrollen, en altijd met één doel voor ogen: het verschil maken, samen groeien.

Pas toen ik ervoor koos om de ‘voorgekauwde’ opties los te laten, en in de plaats daarvan te gaan voor het volle leven zoals ik het zag, ging mijn bloed weer stromen. Ik ging het experiment aan en ging ondernemen. Ik werd loopbaancoach + professional organizer + out-of-office host, en ik lanceerde een eigen food&beverages-lijn.

Die ongewone optelsom bleek te kloppen en bracht me naar vandaag waar ik er nu aan werk om, wat ik dusver creëerde, naar een volgend niveau te brengen. Ja, het was een weg met (soms) vallen en opstaan, met moeilijke beslissingen en schijnbaar onmogelijke keuzes. Maar ik leer elke dag, en ik lééf elke dag.

En net dàt gun ik jou ook.

Ben jij er klaar voor om (weer) eigenaar van je eigen leven te worden? Om je eigen universum in overeenstemming met je diepste gewenste leven te creëren? Om (opnieuw) voluit aanspraak te maken op je mentale, spirituele, emotionele, fysieke en professionele ruimte?

Wil je jezelf opnieuw uitvinden? Nog meer jezelf zijn? De volgende stap voorwaarts zetten? … Laat mij je coach zijn, your trusted thinking partner.

Skills

Loopbaanbegeleiding – Opruimcoaching – Professionele hosting & hospitality – Leren en persoonlijke groei – Solliciteren – Oplossingsgericht denken – Communicatie – Omgaan met verandering – Multipotentialism – StartUp|SpiceUp|SpaceUp – Interieurstylist – Certified Divorce Coach

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen