Katleen Lambregs

Regio Antwerpen

Ben jij ook op zoek naar vervulling in werk en leven? Kan je meer helderheid gebruiken? Wil je een plan, of ben je op zoek naar richting of een klankbord? Zou orde op zaken stellen jou verder kunnen brengen? Ik kan je hierbij helpen.

Voor elk probleem
bestaan minstens 3 oplossingen

Mijn verhaal

Tot voor kort dacht ik dat een loopbaan enkelvoudig moest zijn: één baan, één specialiteit, en dat een degelijke carrière logisch – weloverwogen, welgekozen, vanuit je hoofd – opgebouwd werd.

Niet dus. Of toch niet in mijn geval. Ik kwam er zelf via loopbaanbegeleiding achter dat ik in mijn droomjob alle facetten – mijn hoofd, mijn hart, én handen – nodig heb.

De weg die ik daarvoor aflegde bestrijkt een hobbelige kwart eeuw in HR management, in KMO’s en in multinationals, in een veelvoud aan sectoren, in leidinggevende en in expertrollen, en altijd met één doel voor ogen: verschil maken, impact hebben, helderheid brengen, authentiek het goede doen, samen groeien…

Ben jij ook op zoek naar vervulling in werk en leven?

Mijn pad verliep niet slecht, kende een paar afslagen naar links (hart) en naar rechts (handen), maar bleek me niet de voldoening en de vervulling te geven die ik zocht. Ik bleek steeds weer te kiezen voor de verstandsopties, en negeerde mijn gekke (hoezo?!) innerlijke wensen. Ik durfde niet te springen, ik wilde niet kiezen.

In de loopbaanbegeleiding kwam ik erachter dat ik een multipotential ben. Had ik dat maar eerder geweten!

Herken je dit? Heb jij dat ook? Of mis je, net zoals ik toen, die passie? Ben jij ook op zoek naar vervulling in werk en leven? Kan je meer helderheid gebruiken? Wil je een plan, of ben je op zoek naar richting of een klankbord? Zou orde op zaken stellen jou verder kunnen brengen? Ik kan je hierbij helpen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Skills

NLP – Loopbaancoaching – Perfectionisme – Leiderschap – HSP – Sollicitatie – Werving – Opstart zelfstandige of consultant

Kennismakingsgesprek aanvragen

Blogberichten van Katleen Lambregs

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen