Linda Kleingeld

Hove

Als loopbaanbegeleider combineer ik 11 jaar ervaring als HR-consultant en leidinggevende met een boeiende levensreis en ervaringsdeskundigheid op vlak van burn-out, bore-out, HSP, perfectionisme, multipotentialsme, ‘het roer omgooien’ en het uitbouwen van activiteiten als zelfstandige.

Mijn verhaal

Mijn groot inlevings- en aanpassingsvermogen heeft me als kind geleerd om in de pas te lopen en aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Omdat ik van nature erg gericht ben op anderen raakte ik hierdoor steeds meer vervreemd van mezelf. Een burn-out en de diagnose fibromyalgie in 2007 waren een definitief keerpunt voor mij.

Versterkt door de bewustwording van mijn hooggevoeligheid en de ontdekking van yoga en shiatsu, leerde ik problemen om te zetten in kansen. Ik ontwikkelde mijn creativiteit, mijn intuïtie, volgde véél opleidingen en leerde op een gezonde, evenwichtige manier van betekenis te zijn voor anderen. Dit doe ik sinds 2016 als zelfstandig coach.

Ik doe wat mij het meest boeit en waar ik van nature goed in ben en dat is …

Actief luisteren, onderzoeken, oplossingen bedenken, mensen bekrachtigen, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen … In alles wat ik doe gebruik ik mijn groot menselijk inzicht, mijn creativiteit en mijn talent om tot de kern van mensen te komen. Als loopbaancoach doe ik dit liefst met de effectieve methode van Passion for Work by Travvant en Personal Branding.

Ieders wens en ieders verhaal is uniek. In loopbaancoaching vertrekken we van jouw situatie. Samen brengen we in kaart wat er al is; je talent, jouw eigenheid, focussen we op het doel dat je wenst te bereiken en bepalen we wat je nodig hebt, zodat jij niet langer blijft hangen in nadenken maar stappen kan zetten en (opnieuw) regisseur kan worden van je eigen toekomst als werknemer of zelfstandige.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Skills

Carrière – Energie- Stress – Loopbaancoaching – Werkgeluk – Groei – Veerkracht – Leiderschap

Kennismakingsgesprek aanvragen

Blogberichten van Linda Kleingeld

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen