Marijke Jonckers

Hasselt

Mijn ervaring als werving & selectie consultant en HR-generalist zet ik in als extra troef om jouw verwachtingen en ambities ook meteen te toetsen aan de tendensen van de huidige arbeidsmarkt.

Communiceren heeft altijd centraal gestaan in mijn leven.

Mijn verhaal

Communiceren heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Vandaar dat de opleiding communicatie een logisch volgende stap bleek te zijn. Door een samenloop van omstandigheden ben ik dan in de wereld van HR gerold, waarbij ik onmiddellijk gebeten werd door deze dynamische sector waar mensen, communiceren en marktkennis centraal staan.  Binnen de HR-context heb ik diverse stappen doorlopen van werving & selectie consultant, office manager tot HR generalist in internationale context  totdat ik jammer genoeg een aantal jaren geleden geconfronteerd werd met een faillissement.

Vanuit deze situatie werd ik voor de eerste keer gedwongen om echt de confrontatie met mezelf aan te gaan waarbij vragen zoals ‘Wie ben ik ?’ ‘Wat kan ik?’ en minstens even belangrijk ‘Wat wil ik nu eigenlijk echt?’ onvermijdbaar bleken. Geen makkelijk traject, maar wel meer dan de moeite waard!

Zo ben ik intussen al meer dan 5 jaar actief in de wereld van outplacement- en loopbaanbegeleiding waarbij ik het een enorme boeiende & leerrijke uitdaging vind, om samen met de kandidaten op reis te gaan, op zoek naar ieder zijn unieke kwaliteiten, verwachtingen en ambitie. Een zoektocht naar dat tikkeltje meer…

Elk verhaal is uniek!

Wat mij in loopbaancoaching zo kan bekoren, is het feit dat elk verhaal een ontdekkingsreis op zich is! De persoonlijke aanpak en het bieden van maatwerk en het werken volgens de Passion for Work by Travvant-methode zorgt elke keer weer voor een nieuw, boeiend verhaal waar ik nooit op uitgekeken raak!

Mijn ervaring als werving & selectie consultant en HR-generalist zet ik in als extra troef om jouw verwachtingen en ambities ook meteen te toetsen aan de tendensen van de huidige arbeidsmarkt.

Wil je weten welke reis we samen kunnen afleggen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Skills

Maatwerk, personal touch, waarbij we tijdens het intakegesprek samen de juiste accenten gaan leggen in het stappenplan – De link met de arbeidsmarkt – Inspirerend Coachen – Situationeel Leiderschap – Commercieel Communiceren

 

Kennismakingsgesprek aanvragen

Blogberichten van Marijke Jonckers

Ontdek onze andere coaches uit regio Limburg