Marlies Geypens

Marlies Geypens

Beringen & Koersel

Wie zoekt die vindt! Dat is in het kort hoe ik doorheen mijn professionele leven altijd op zoek ging naar ander en beter. Ik heb altijd een affiniteit gehad met het helpen en ondersteunen van mensen.

Ik vind het heerlijk en geeft veel voldoening om inzichten mee te mogen geven opdat jij verder kan op jouw zoektocht en kan vinden wat je zoekt, vooral wie je zelf bent. Het is essentieel om stil te staan bij wie je écht bent en wat jou energie geeft.

Mijn verhaal

Doordat ik jaren op zoek ging naar de perfecte job, besefte ik dat de ideale job voor mij niet bestond zolang ik geen idee had wat ik écht wilde doen.

Frustrerend enerzijds, anderzijds heb ik heel veel mogen leren.

Mijn zoektocht begon eigenlijk toen ik na mijn studies aan de Lyçée Français Charles Lepierre te Lissabon, Portugal terugkeerde naar België, waar ik mijn middelbaar had afgemaakt in “Philosophie-Langues”.

Eenmaal in België moest ik een studiekeuze maken. Heel moeilijk vond ik dat. Ik had geen idee wat kiezen. Marketing en Management werd mijn keuze toen.

Gaandeweg in mijn professionele loopbaan merkte ik dat ik heel gedreven was, graag met mensen omging en er voldoening uithaalde. Zo veel voldoening zelfs dat ik mij heb bijgeschoold in coaching, traumaverwerking, hypnotherapie, Soulkey therapie, bemiddeling familiale zaken en loopbaanbegeleiding.

Zelf heb ik ook aan loopbaanbegeleiding gedaan enkele jaren geleden. Hierdoor heb ik vele inzichten mogen opdoen. Zonder deze begeleiding zou ik niet staan waar ik nu sta. Een zelfstandige onderneemster die voluit leeft en doet wat haar gelukkig maakt. Dat kan jij ook mocht je hier van dromen.

Op het eerste zicht lijkt het misschien dat ik veel verschillende zaken doe, maar 1 ding blijft centraal staan: mensen helpen en ondersteunen waar ik kan.

Mijn missie

Vanuit mijn eigen ervaringen, vaardigheden kan ik jou op allerlei wijzen ondersteunen en helpen om snel en diep te gaan graven naar wie jij bent, wat jij wilt en wat jouw gelukkig maakt.

Iedereen heeft talenten en sterktes, ook jij.

Weet dat je veel talenten hebt, ook al zegt je omgeving misschien van niet of erkent deze niet of te weinig.

Wat je droom ook is, jouw inzichten, inzet en toewijding maken veel mogelijk.

Je verdient het om te worden wie je hoort te zijn, niet wat andere verwachten dat je wordt.

Jij bent jij en dat is prima.

Stel je voor dat jij net zoals ik leeft en doet wat jou elke dag opnieuw energie geeft.

Wil jij dit ook? Samen maken we er een fijne ontdekkingsreis van. Je zelfvertrouwen krijgt een boost, je ziet weer een uitweg en er is écht een oplossing , op jouw maat en tempo.

Skills

HSP – ondernemers – zelfstandigen – uit je comfortzone – omgaan met verandering – burn-out – persoonlijke groei – communicatievaardigheden – energiegevers – talentontwikkeling

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Limburg