Melissa Dissenbergen

Melissa Dissenbergen

Als zorgprofessionals leggen we allemaal onze eigen accenten op wat we belangrijk vinden of waar we onrustig van worden. Ik heb geleerd dat verschillen in opvattingen niet beter of slechter hoeven te zijn. Ze zijn gewoon anders. Met deze open mind help ik jou ook reflecteren op jouw job in de zorg of daarbuiten als dat beter bij je past.

Onbevooroordeeld en nieuwsgierig wil ik weten wat jij als zorgprofessional nodig hebt om werkgelukkig te worden. Mijn verschillende coachtrainingen zet ik in om jou dat nodige duwtje in de rug te geven, zodat jij kansen leert zien alsook ze te grijpen.

Mijn verhaal

Sinds 2007 is het operatiekwartier, het OK, mijn natuurlijke werkomgeving. In 2015 kwam daar mijn nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling en het coachen als vak apart bij.

Vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam en intermenselijke relaties heb ik mijn eigen onderneming paraMeDis vorm gegeven. Deze dienstverlenende zaak helpt zorgprofessionals hun veerkracht te vergroten via individuele coaching, faciliteert zorgteams en helpt chirurgen en zorginstellingen met het inzetten van een freelance operatieverpleegkundige indien zij nood hebben aan extra bestaffing in hun operatiekamer.

Door de jaren heen heb ik niet alleen zorgprofessionals gecoacht, ook andere profielen help ik graag in hun zoektocht naar hun droomjob met de Passion for Work by Travvant methode. Alles wat we doen draait om jouw loopbaanvraag, rekening houdend met jouw waardenkompas.

Ik werk om te leren, te leven en plezier te hebben. Tot op heden combineer ik mijn 2 grote professionele passies, het coachen en mijn werk als operatieverpleegkundige. Beide rollen heb ik nodig om zelf bevlogen door het leven te gaan.

Na een werkdag op locatie zijn mijn partner en 2 zonen mijn grootste drijfveer om huiswaarts te keren.

Héél benieuwd ook jouw intrinsieke motivatie te mogen ontdekken!

Skills

Insights Discovery – Loopbaanbegeleiding – Zorgteam – Persoonlijk leiderschap – Leven vanuit jouw waarden – Zelfzorg – Operatieverpleegkundige – Life coaching – Zorgprofessionals – Veerkracht – Ga voor groei  – Gezondheidszorg – Integratie werk/privé

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Melissa Dissenbergen

Hoe je team versterken?
Verbonden teams, halen het beste in elkaar naar boven… Om in verbinding te kunnen treden met onszelf of de ander, is het noodzakelijk om eerst op...

Ontdek onze andere coaches uit regio Oost-Vlaanderen