Melissa Dissenbergen

Melissa Dissenbergen

Als zorgprofessionals leggen we allemaal onze eigen accenten op wat we belangrijk vinden of waar we onrustig van worden. Ik heb geleerd dat verschillen in opvattingen niet beter of slechter hoeven te zijn. Ze zijn gewoon anders. Met deze open mind help ik jou ook reflecteren op jouw job in de zorg, rekening houdend met jouw eigen waardenkompas en de methode van Passion for Work by Travvant.

Onbevooroordeeld en nieuwsgierig wil ik weten wat jij als zorgprofessional nodig hebt om werkgelukkig te worden. Mijn verschillende coachtrainingen zet ik in om jou dat nodige duwtje in de rug te geven, zodat jij kansen leert zien alsook ze te grijpen.

Mijn verhaal

Enkele jaren geleden startte ik mijn eigen bedrijf paraMeDis op. Deze dienstverlenende zaak heb ik, vanuit mijn eigen interesse in het menselijk lichaam en intermenselijke relaties, vorm gegeven. ParaMeDis helpt zorgprofessionals hun veerkracht te vergroten via individuele coaching, faciliteert zorgteams en helpt chirurgen en zorginstellingen met het inzetten van een freelance operatieverpleegkundige indien zij nood hebben aan extra bestaffing in hun operatiekamer.

Sinds 2007 werk ik met vele artsen, verpleegkundigen en iedereen die betrokken is bij het zorgproces samen. Net zoals mijn ideale klanten, jullie zorgprofessionals, heb ik geen nine-to-five mentaliteit en begrijp ik dat het niet altijd eenvoudig is om jouw leven te organiseren rekening houdend met wisselende shiften, weekend- en wachtdiensten. Om die reden kan je bij mij ook terecht buiten de reguliere kantooruren voor jouw persoonlijk loopbaantraject.

Ik werk om te leren, te leven en plezier te hebben. Mijn beide professionele rollen, coach en operatieverpleegkundige, geven mij energie. Ik heb ze alle twee nodig om zelf bevlogen door het leven te kunnen gaan.

Na een werkdag op locatie, zijn mijn partner en 2 zonen mijn grootste motivatie om huiswaarts te keren.

Ooit in mijn leven dacht ik nooit nog verliefd te kunnen worden… totdat ik kennis maakte met de Alpen. Het was liefde op het eerste gezicht. Sindsdien trekken we jaarlijks met ons gezin de bergen in. Om ze te bewandelen, te beklimmen of eraf te springen en dan te vliegen. Marvin Gay wist het al langer: “Ain’t No Mountain High Enough”.

Skills

Insights Discovery – Loopbaanbegeleiding – Zorgteam – Persoonlijk leiderschap – Leven vanuit jouw waarden – Zelfzorg – Operatieverpleegkundige – Life coaching – Zorgprofessionals – Veerkracht – Ga voor groei  – Gezondheidszorg – Integratie werk/privé

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Melissa Dissenbergen

Hoe je team versterken?
Verbonden teams, halen het beste in elkaar naar boven… Om in verbinding te kunnen treden met onszelf of de ander, is het noodzakelijk om eerst op...

Ontdek onze andere coaches uit regio Oost-Vlaanderen