Nadia Chahlaoui

Nadia Chahlaoui

In mijn leven heb ik al een aantal keren de sprong durven wagen en heb ik na omzwervingen mijn passies gevonden: coaching en opleidingen.

Sociaal, ondernemend, open minded en betrouwbaar, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Mijn energie haal ik uit het begeleiden en coachen van mensen in hun werk en leven.

Mijn Missie? Samen met jou ontdekken welke verborgen talenten je in huis hebt.

Mijn verhaal

Coaching is van jongs af aan een passie voor mij!

De weg daar naartoe was er een met veel barrières. De normen en waarden die ik vanuit mijn opvoeding heb meegekregen stonden heel ver van persoonlijke ontwikkeling.

Als middelste van 5 kinderen zo snel mogelijk een diploma halen en gaan werken was de boodschap thuis. Er was weinig ruimte om een eigen keuze te maken in opleiding en ontwikkeling.

In de 10 jaar van mijn carrière heb ik stap voor stap barrières overwonnen, hiervoor heb ik moeilijke keuzes moeten maken. Ik heb vaak in het diepe moeten springen en heb up’s en down’s gekend, maar zo heb ik ontzettend veel geleerd.

Door zelf begeleid te worden ontdekte ik mijn ware passie: begeleiden en coachen. Achteraf toch een geluk dat ik vooraf al had kunnen proeven van een heleboel jobs in verschillende sectoren zoals: assistent account, kapster, interieurverzorgster, productie, schoonheidsspecialiste, commercieel binnendienst, klantenservice. Al die ervaringen kleuren nu mijn passie in mijn huidige job als loopbaancoach en opleidingsadviseur.

Als loopbaancoach bij SyntraPXL heb ik al een aantal jaar ervaring in het coachen, in het ontdekken van talenten en de handvaten aan te reiken. Als opleidingsadviseur ben ik actief met het begeleiden naar ondernemerschap, knelpuntberoepen, stages en tewerkstelling.

Ook zet ik mij in als vrijwilliger bij Mentoring@Work, hier begeleid ik mensen met een verre afstand naar een vaste tewerkstelling en integratie.

Door al deze ervaringen ben ik in staat om jou te coachen om ook stappen vooruit te zetten. Je leven in eigen hand te nemen.

Skills

Loopbaanbegeleiding – KernTalentenAnalist – Ondernemerschap – Jobcoaching – Opleidingen – Communicatie – Heroriëntering – Talent

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Limburg