Patrick Rombouts

Patrick Rombouts

Als loopbaancoach met een speciale focus op ondernemers, wil ik je graag helpen met het ontwikkelen van jouw visie en missie. Beiden zijn essentieel als start voor het succes van jou als ondernemer.

Mijn verhaal

Het ondernemen werd mij met de paplepel meegegeven. Mijn vader en mijn peter waren beiden in hun tijd erg succesvolle ondernemers. Nochtans ben ik eerst en dat voor een lange tijd de ‘corporate’ wereld ingegaan. Vanuit verscheidene commerciële functies ben ik doorgegroeid naar meer algemeen managementfuncties. En dit in verschillende sectoren, voor zowel grote als middelgrote ondernemingen op nationaal en internationaal niveau.

De laatste jaren echter ben ik mij meer en meer gaan toeleggen op de mens achter de harde cijfers, achter al de sales & marketing campagnes. In het kader hiervan ben ik een aantal coaching opleidingen gaan volgen. Daarna heb ik besloten om al mijn ervaring en expertise te bundelen in mijn eigen onderneming om zowel bedrijven als hun ondernemers te helpen groeien.

Waar ligt jouw potentieel als mens en als ondernemer?

Eén van die coaching opleidingen genaamd ‘Inside out’ maakt mij nog elke keer heel enthousiast. Deze heeft mij ook erg geholpen met het opzetten van mijn eigen onderneming en om mijn eigen groeipad te kiezen. Hiermee kan ik ook jou helpen om jouw – soms onbewuste – talenten, vaardigheden, competenties, visies, ideeën … naar boven te halen. Ik stimuleer je om die te concretiseren en zo samen tot een actieplan te komen.

Als dit proces jou aanspreekt als ondernemer, als starter of zelfs ondernemer in spé, dan kan ik jou mooi begeleiden om je op weg te zetten met jouw groeitraject. Mijn grootste plezier als coach is te zien dat jij als ondernemer samen met je bedrijf zich succesvol verder ontwikkelen. Jouw succes is mijn succes! En mijn persoonlijke missie is dat ik mezelf in dit groeitraject uiteindelijk overbodig maak.

Ben je klaar om die eerste stap naar jouw groeitraject te zetten?

Skills

Strategie – Actieplan – Persoonlijke ontwikkeling – Groeitraject – Uit je comfortzone – Omgaan met verandering – Visie & missie – Leiderschap – Ondernemen – Commercieel – Resultaten

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen