Rita Termote

Rita Termote

Ben jij een creatieve en enthousiaste leidinggevende of ondernemer? Met plezier geef ik je carrière een duwtje en help ik je je leiderschapscapaciteiten te ontwikkelen. Na de loopbaanbegeleiding coach je medewerkers met zelfvertrouwen, maak je van lastige gesprekken nuttige interventies, leid je geweldige meetings en communiceer je duidelijker. Je vindt opnieuw de motivatie om door te gaan en herontdekt de balans tussen je persoonlijke aspiraties, je werk/bedrijf en je privéleven.

Heb je geen leidinggevende rol? Door identificatie van je valkuilen en erkenning van je talenten en ambities, dirigeer je je carrière op langere termijn. Je ontdekt welke uitdagingen je zelf aanpakt en creëert hiervoor realistische oplossingen.

There is no comfort in the learning zone There is no learning in the comfort zone David B. Peterson

Mijn verhaal

Tijdens mijn meer dan veertigjarige loopbaan in leidinggevende functies ben ik regelmatig van sector veranderd. Na het onderwijs, de fitnessindustrie en als communicatietrainer in retail, vind ik al meer dan tien jaar rust en diepgang in individuele coachinggesprekken. In 2008 waren mijn enthousiasme, dynamiek en drive mijn valkuilen geworden. Ik liet de controle los en besloot in alle rust mijn eigen coachingpraktijk op te starten.

Ik luister vooral naar wat je niet zegt, leg verbanden, ontdek patronen en geef ze je terug. Ik nodig je uit om te reflecteren, een plan te maken en actie te ondernemen. Het zijn acties die je samen met mij kan voorbereiden, zodat je met een goed gevoel je persoonlijk ontwikkelingsplan volgt en groeit als persoon, collega of leidinggevende.

Dankzij de methodiek van Passion for Work by Travvant en een oplossingsgerichte mindset, til jij jezelf naar een hoger niveau. Met expertise en passie voor ondernemerschap en leiderschap in diverse rollen ga jij een succesvolle carrière, die past bij je competenties en talenten, tegemoet. Jou vooruithelpen in je carrière is mijn grootste geluk en als jij gelukkig bent, dan zijn je partner en kinderen dat ook.

Auteur van het boek “In 10 stappen reflecteren op topniveau – Inspireer je mensen en leid ze met vertrouwen naar de toekomst” – Maart 2022

Skills

Loopbaanbegeleiding – Leiderschap – Ondernemerschap – Management Skills – Persoonlijke groei – Personal Branding – Work-Live-Balans – Solliciteren – Oplossingsgericht denken – Communicatie – Zelfvertrouwen – Geloven in jezelf

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen & Oost-Vlaanderen