Rita Termote

Rita Termote

Mechelen & De Pinte

Ben jij een leidinggevende, zaakvoerder, een CEO van een startup, dan is de kans groot dat je een creatieve, enthousiaste doorzetter bent. Met plezier help ik jou je leiderschapscapaciteiten te ontwikkelen of bij te sturen. Na de loopbaanbegeleiding zal jij met zelfvertrouwen coachen, lastige gesprekken voeren, geweldige meetings leiden of duidelijker communiceren. Je vindt opnieuw de motivatie om door te zetten en de balans tussen je persoonlijke aspiraties, je werk en je privéleven.

Zit je niet in een leidinggevende rol? Ik luister vooral naar wat je niet zegt, leg mogelijke verbanden en geef ze jou terug. Na identificatie van je valkuilen en erkenning van jouw talenten en ambities, leer je hoe je op langere termijn je carrière dirigeert. Je ontdekt welke uitdagingen je zelf kan aanpakken en creëert hiervoor realistische oplossingen. Ik nodig je uit om te reflecteren, een plan te maken en actie te ondernemen. Het zijn acties die je samen met mij kan voorbereiden, zodat je met een goed gevoel je persoonlijk ontwikkelingsplan volgt en groeit als persoon, collega of leidinggevende.

Dankzij de methodiek van Passion for Work by Travvant en een oplossingsgerichte mindset, til jij jezelf naar een hoger niveau. Met expertise en passie voor ondernemerschap en leiderschap in diverse rollen, coach ik jou naar een succesvolle carrière die echt bij je competenties en talenten past. Jou vooruithelpen in je carrière is mijn grootste geluk en als jij gelukkig bent, dan zijn jouw partner en kinderen dat ook.

“There is no comfort in the learning zone. There is no learning in the comfort zone” - David B. Peterson

Mijn verhaal

Tijdens mijn meer dan veertigjarige loopbaan in leidinggevende functies ben ik regelmatig van sector veranderd. Na het onderwijs, de fitnessindustrie en als communicatietrainer in retail, vind ik al meer dan tien jaar rust en diepgang in individuele coachinggesprekken. In 2008 waren mijn enthousiasme, dynamiek en drive mijn valkuilen geworden. Ik liet de controle los en besloot in alle rust mijn eigen coaching praktijk op te starten.

Skills

Loopbaanbegeleiding – Leiderschap – Ondernemerschap – Management Skills – Persoonlijke groei – Personal Branding – Work-Live-Balans – Solliciteren – Oplossingsgericht denken – Communicatie – Zelfvertrouwen – Geloven in jezelf

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen & Oost-Vlaanderen