Rite Callewaert

Zaventem

Als loopbaancoach ondersteun ik jou graag in het evalueren van jouw professionele leven, in het benoemen van jouw perspectieven en in het vorm geven daarvan.
Door middel van luisteren en ‘de juiste vragen stellen’, én een vertrouwensband met professionele ondersteuning gaan we naar de essentie, om een balans te vinden tussen jouw overtuigingen, drijfveren, dromen en talenten, en die om te zetten naar de haalbare praktijk.

What you do today can improve all your tomorrows

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Na een loopbaan doorheen de domeinen van Marketing, Aankoop, Klantendienst, Verkoop en Dienst Naverkoop, Interne Auditing en Logistiek, in zowel een private onderneming als in multinationale en multiculturele bedrijven, heb ik me met mijn interesse in mensen, gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, outplacement en talentontwikkeling voor zowel kaderleden, bedienden en arbeiders als voor (startende) ondernemers.

De rode draad in mijn leven? Mensen!

Wat geeft me energie? Al die verschillende mensen, die verschillende karakters, uiteenlopende achtergronden en noden, de persoonlijke verhalen en ook de rugzakjes.

5 Jaar geleden heb ik heel bewust mijn loopbaan een andere richting uitgestuurd en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Ik ben een energieke, enthousiaste, empathische én realistische people-person.

  • gecertifieerd Integral Professional Coach
  • gecertifieerd en geregistreerd (VESB) Stress & Burnout Coach en Burnout Preventie-adviseur
  • gecertifieerd Loopbaan-met-Zorg Coach (KUL-VDAB) voor mantelzorgers

 

Wil jij opnieuw aan het stuur zitten van je loopbaan?

Je werk graag doen, geeft energie.

Je talenten op een haalbare manier professioneel kunnen benutten geeft goesting.

Met mijn ruime professionele ervaring en uitgebreide coaching bekwaamheid in al zijn facetten begeleid ik jou graag in jouw loopbaanwensen en -plannen.

Mogelijk is het net dàt zetje wat je nodig hebt?

Skills

Interne en externe mobiliteit – jobcrafting – 50plus ambassadeur – Stress & Burnout preventie, coaching & reintegratie – Soft Skills/People Management – Talentontwikkeling – Rekrutering & Selectie (internationaal) – Assessments – Onboarding – Leiderschap

Kennismakingsgesprek aanvragen

Ontdek onze andere coaches uit regio Vlaams-Brabant