Rite Callewaert

Rite Callewaert

Rijmenam

Je (professioneel) leven terug in eigen handen nemen, jezelf kunnen zijn, onderzoeken waar en hoe jouw drijfveren en kwaliteiten het beste (opnieuw) tot hun recht kunnen komen, zodat ze je weer energie gaan geven … dat zijn de dingen waar ik je graag in ondersteun, zowel als loopbaanbegeleider als vanuit de ervaring uit mijn gevarieerde loopbaan in het bedrijfsleven en als zelfstandige.

One day or day One, you decide

Mijn verhaal

Doorheen mijn loopbaan heb ik een breed scala aan ervaringen kunnen opdoen in klantendienst, productie, warehousing en allerlei bedrijfsgerelateerd projecten, als vaste werknemer, als expat en ook als zelfstandige; vaak in leidinggevende functies.
Dit alles steeds met als rode draad ‘mensen’;  mensen ondersteunen, het leven van mensen beter, mooier en makkelijker maken, mensen verbinden.

Na een fikse burnout heb ik er op mijn 50ste resoluut voor gekozen helemaal voor ‘mensen’ te gaan en ik ben na een opleiding tot professioneel integrale coach én stress & burnout coach, gestart als loopbaanbegeleider, outplacementcoach en HR-consultant in combinatie met een beperkte praktijk als Stress & Burnout Coach.

Graag inspireer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen, of het nu gaat om een verandering van loopbaan of in de functie, of om stressbeheersing, het gaat erom dat je de dingen (her)ontdekt die jou gelukkig maken en energie geven.
Dat geeft mij dan weer energie en voldoening.

Ik sta er om bekend empathisch en toegankelijk te zijn, energiek, oprecht en realistisch positief, luisterend en adviserend, gericht op de mens in haar/zijn geheel; met de nodige dosis gezond verstand en pragmatisme.

Stel je je de vraag of het werk dat je doet echt past bij je persoonlijkheid, jouw talenten, jouw waarden en normen en in balans is met je privéleven?
Stel je je vragen over wat je van het leven wil maken?
Heb je het gevoel leeg te lopen?
Heb je het roer al willen omgooien maar deed je het toch niet, wat hield je dan tegen?
Waar worstel jij dagelijks mee maar spreek je niet uit?
Mag ik je dan op weg helpen naar meer plezier en voldoening in je werk en je leven?
Even stilstaan bij de verandering die jij nodig hebt, kan een deugddoende ommekeer met zich meebrengen en dat kan heel eenvoudig door enkele uren tijd te nemen voor jezelf.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Skills

Loopbaancoaching – Veerkracht – (Zelf)leiderschap – Stressbeheersing – Gedragscoaching – Omgaan met verandering – Zelfbewustzijn – Zelfzorg – Welbevinden – Human touch in challenging times

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen