Rob Peeters

Rob Peeters

Ambitieus! Zo kan je mij beschrijven. Vol ambitie begon ik aan mijn carrière als accountmanager en recruiter actief binnen een Brits recruitment agency. Een echte salesrol met targets, bonussen, reisjes, alles er op en er aan. Het leek wel een droom. Voluit gaan, grenzen verleggen en vooral niet kijken naar wat ik echt leuk vond of wat ik echt graag deed. Nee, ik was er gewoon trots op dat ik deed wat moest gebeuren.

Mijn verhaal

Maar dan begon er iets te knagen. Er kwam een honger op, een drang om meer te betekenen voor de mensen voor en met wie ik werkte. Ik ging op zoek naar een andere job. Zelfde sector, zelfde rol, ander bedrijf. En weer ging ik er volledig voor. Maar de honger bleef. Na een turbulente periode op professioneel en privé vlak, besloot ik om het roer om te gooien. Na een succesvol loopbaanbegeleidingstraject heb ik besloten om mijn carrière in eigen handen te nemen. Nog steeds ambitieus en gedreven, maar nu heb ik geleerd mijn hart, mijn hoofd en mijn buikgevoel te volgen. Steeds een combinatie van deze drie. Een evenwicht om de juiste keuzes te kunnen maken.

Nu ben ik actief als freelance Loopbaan & Carrière coach, HR consultant en Recruitment specialist. Binnen coaching en loopbaan begeleiding, heb ik een sterke achtergrond in het begeleiden van verschillende profielen binnen functies zoals Sales, HR, ICT, Onderwijs, etc. Daarnaast geef ik training rond sollicitaties, communicatie vaardigheden, consultancy vaardigheden, etc. Als zelfstandig consultant bepaal ik mijn eigen opdrachten en geef zelf vorm aan mijn job.  Ik focus op de zaken die ik graag doe en die ik goed kan. Zo haal ik energie uit mijn job. Ik ga met plezier werken. Ik kan ambitieus zijn. Maar vooral, ik kan ook mijzelf zijn.

Mijn missie

Ik ben gepassioneerd door het ontwikkelen van potentieel. Het potentieel in ieder van ons. Ik leg graag de focus op jouw vragen, noden, wensen, je ideeën en ambities. Op die manier help ik je de kracht te vinden om zelf aan de slag te gaan met jouw carrière. Om te leren je eigen job vorm te geven en je omgeving zo te creëren dat jij jouw potentieel tot bloei kan laten komen. Zo wil ik mensen helpen om te groeien en om de beste versie van zichzelf te worden.

Ik had honger en ik wist niet wat ik wou … maar door coaching heb ik mijn richting gevonden. 

Is dit herkenbaar voor jou? Ben je zelf ook zoekende naar de juiste invulling van je professionele leven. Heb je veel passie maar kan je deze niet kwijt in je huidige job?

Dan kan ik  je helpen om de juiste richting te vinden. Ik bepaal de richting niet voor jou, dat doe je zelf. Samen gaan we aan de slag met pragmatische en intuïtieve Passion For Work by Travvant methode. Je krijgt de nodige tools en tips & tricks aangereikt zodat je zelf aan de slag kan gaan. Daarboven zet ik mijn kennis en ervaring in, wat bovendien ondersteund door een goede portie enthousiasme en empathie. Ik hou van een open, eerlijke en directe communicatie. En zo wil ik jou de voedingsbodem bieden waar jouw zelfvertrouwen, je vaardigheden en je potentieel tot groei kan komen.

Skills

Carrière – Energie- Groei – Communicatie vaardigheden – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Work-life balans – Sollicitatie training – Sales – HR – ICT – Ondernemers – Zelfstandigen

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Rob Peeters

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen