Ruth Verhasselt

Relegem (Asse)

Ik heb als master in de Pedagogische Wetenschappen jarenlang ervaring met talentcoaching bij kinderen en volwassenen (in onderwijs en in een eigen praktijk). Kijken naar wat er wél goed gaat en waar de talenten zitten is iets wat me altijd geboeid heeft. Door mijn eigen talenten meer te ontdekken en verder te ontwikkelen, heb ik zelf ook mogen ervaren hoe gelukkig dat me maakt!

Mijn verhaal

De combinatie van twee jobs bleek een paar jaar geleden te zwaar en was niet ideaal om te blijven combineren met ons gezin met drie jonge kinderen. De work-life-balans was even zoek.

Toen ik de kans kreeg om bij Passion for Work by Travvant te starten, werd mijn droom werkelijkheid om volledig zelfstandige te zijn.

Mijn motto is: “Dream your live, live your dream”. Ik vind het boeiend om mensen die het druk hebben (zakelijk en privé) bewust te maken van hoe het anders kan, evidenties in vraag te stellen en hen te motiveren om hun droomjob te ‘onderzoeken’. Niet zweverig, maar met een heel concreet actieplan.

Ik noem mezelf ook wel een professionele supporter: iemand die van aan de zijlijn enthousiast mee supportert en met een objectieve, open blik kijkt naar wat er moeilijk loopt én wat er anders kan naar de toekomst toe.

Een concrete methodiek …

Wat mij in de loopbaancoaching bij Passion for Work by Travvant zo aanspreekt, is dat mensen in een relatief kort traject met een concrete methodiek verder op weg kunnen, zodat ze meer energie krijgen op hun werk (én thuis).

Ik vind het belangrijk om zelf voortdurend bij te leren en te blijven groeien en ontwikkelen. Ik lees dan ook veel boeken rond persoonlijke ontwikkeling en blijf zelf vormingen volgen rond thema’s die ook in loopbaan-coaching aan bod komen: work-life, meer rust in je hoofd krijgen, aandachts-management, stress en burn-out, talentontwikkeling,…

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf.

Skills

Talentontwikkeling – Loopbaanbegeleiding – Veerkracht – Dreamboard – Work-life balans – Groeimindset – Zelfzorg – Me-time

Kennismakingsgesprek aanvragen

Blogberichten van Ruth Verhasselt

Ontdek onze andere coaches uit regio Vlaams-Brabant