Sofie Vanham

Sofie Vanham

Naast loopbaanbegeleider, ben ik de drijvende kracht achter Passion for Work by Travvant. Ik werk graag samen met en in bedrijven rond leiderschap, interne mobiliteit en re-integratie.

Mijn verhaal

Een grote verandering kwam ongeveer 9 jaar geleden, wanneer we voor het werk van mijn man verhuisden naar Shanghai met onze 3 kinderen. Ineens viel ik zonder werk. Ik wilde niet puur op mijn lauweren rusten en enkel expat-madame zijn. Het begon als snel te kriebelen om een vakgebied te leren dat overal ter wereld toegepast kan worden: coaching. Ik volgde opleiding via International Coaching Academy, deed ondertussen vrijwilligerswerk voor de Shanghai Expat Community en werd voorzitter van de Coaching Circle (nodigde sprekers uit, bracht coaches van verscheidene disciplines bij elkaar met als doel uitwisseling van ervaring en doorverwijzen naar mogelijke klanten). Vier jaar Shanghai heeft er voor gezorgd dat ik met een nog bredere blik naar de wereld kijk, weet wat het is om tegen cultuurverschillen en taalbarrières aan te lopen en het heeft mijn talent om diepgaand te luisteren, zonder een oordeel te vellen, alleen maar vergroot.

Wil jij opnieuw aan het stuur zitten van je loopbaan?

Ik haal enorm veel energie uit het mensen terug in hun kracht zetten, terug te laten geloven in zichzelf (na slechte evaluatie, eventueel ontslag, promotie gemaakt en niet weten of je het goed doet want er is geen feedback cultuur, nieuwe leidinggevende, enz.) en het helpen vinden van hun levensbalans. Door de rust die ik uitstraal wordt er een grote openheid gecreëerd en komen we samen aan de hand van de Passion for Work by Travvant-methode tot een stappenplan om op jouw tempo actie te nemen en verandering te brengen.

Skills

Expat – Hoogbegaafdheid – Veerkracht – Burn-out – Levenslang leren – Energiegevers – Uit je comfortzone – Loopbaan – Jobcrafting – Carrièreswitch – Re-integratie – Leiderschap – Interne mobiliteit

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Blogberichten van Sofie Vanham

Ontdek onze andere coaches uit regio Antwerpen