Yvonne König

Yvonne König

Aangenaam, ik ben Yvonne. Een enthousiaste creatieve generalist met een passie voor alles wat te maken heeft met welzijn en werkgeluk in de ruimste zin van het woord. Mensen in beweging brengen, een tijdje begeleiden tot ze weer met veel vertrouwen verder gaan met hun eigen weg, dat doe ik het liefst. Ik ben ervan overtuigd dat je de architect bent van je eigen leven en dat je de kracht hiervoor in jezelf zal vinden.

Whatever makes you weird is probably your greatest asset.

Mijn verhaal

Ik ben opgegroeid in Duitsland en verhuisde na mijn studies toerisme naar België. Gelukkig kon ik al vroeg mijn kinderdromen van reizen en vliegen waar maken.

Deze liefde voor reizen, verplaatsingen, op zoek gaan naar nieuwe ervaringen en nieuwe horizonten zijn een rode draad in mijn leven. Dit vertaalt zich in het feit dat ik nog altijd graag met mensen werk, ze graag in beweging zet en hen wil helpen om hun eigen levensreis bewust te kiezen. Een levensreis die meestal niet rechtlijnig is en die best wel spannend is als je eens een onverwachte afslag moet pakken.

Zo kwam bij mezelf mijn interesse in welzijn in werkgeluk op een bepaald moment (opnieuw) naar boven drijven. Ik koos voor  een bacheloropleiding coaching en wellbeingmanagement en vulde deze aan met een opleiding tot Chief Happiness Officer en Loopbaancoach. Wat ik bijzonder belangrijk vind is om holistisch te kijken naar de uitdagingen die je ondervindt. Vaak biedt een breder perspectief heel wat mogelijkheden om dingen op een andere manier aan te pakken. Even afstand nemen en je levensreis als geheel bekijken om dan bewust te kiezen wat je volgende afslag is, daarbij help ik je graag.

Skills

Creatieve generalisten – hoogbegaafdheid – stress- en burnout – veerkracht – Insights Discovery – yoga – werkgeluk

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Na het invullen van het formulier houden we je ook op de hoogte van onze nieuwigheden en updates.

Ontdek onze andere coaches uit regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen