Doe jij wel de juiste dingen professioneel, vroeg een lezer me…

In het eZine van vorige keer schreef ik dat ik enkele dagen vrij had
genomen om bewust af te schakelen en dat ik voelde hoe mijn batterijen
hiervan oplaadden en hoe ik mijn enthousiasme terug vond…

Een lezer stuurde me daarop een mail met: “Bijzonder om te lezen. Eerlijk en kwetsbaar. Mooi. Anderzijds, als jij je energie en enthousiasme verliest, doe je dan de juiste dingen professioneel? Zelf verlies ik die namelijk niet”.

Het antwoord is te nuanceren:

  1. Ik ontdekte de afgelopen maanden meer dan ooit wat het effect van je omgeving is op je energie. Omring je met A-spelers, zowel privé als professioneel!
  2. Werken is leuk, erg leuk maar er is meer dan dat. Balans is belangrijk.
  3. Wat nu je droombaan is, is het misschien volgend jaar niet meer. Ook werk heeft een houdbaarheidsdatum, dus sta er bewust bij stil of jij nog met de juiste dingen bezig bent.
  4. Omring je met coaches op terreinen die je energie kosten. Zo heb ik een relatiecoach, een gezondheidscoach, een financieel adviseur, een fashioncoach…

Voel jij dat het echt je werk is wat ervoor zorgt dat je batterijen leeg geraken? Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek  met een Passion for Work-coach in je buurt.

Graag tot kijk!

Passion for Work is een erkend loopbaancentrum en partner van VDAB. Dat betekent dat je gebruik kan maken van loopbaancheques. Hierdoor betaal je slechts 40 euro per cheque.

Je eerste cheque is goed voor 4u coaching, je tweede cheque voor 3u coaching. De werkelijke waarde van 1u loopbaanbegeleiding bedraagt 169 euro.