Onze klanten vertellen

Ervaringen met Passion for Work

All
Michele Stynen
Na gevoelens van twijfel over mijn job en welke professionele richting ik moest uitgaan, heb ik bij Ellen aangeklopt voor loopbaanbegeleiding. Ellen is een zeer open persoon die erg aandachtig luistert en waarbij je 100% jezelf kan én mag zijn. Gelukkig was de klik er dus meteen. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn professionele waarden, competenties, doelen en passies. Er was al een behoorlijk goede match met mijn huidige job, toch is Ellen er na een kort maar krachtig loopbaantraject van 7 uur in geslaagd om de chaos in mijn hoofd te verhelderen. Dankzij haar hulp heb ik de vinger kunnen leggen op een aantal zaken die ik alleen niet kon benoemen en heb ik duidelijkheid gekregen over welk professioneel pad dat ik verder wil bewandelen en welke talenten ik verder wil ontwikkelen. Omdat Ellen haar aanpak vertrekt vanuit eenieders sterke punten, hou je er na afloop van het traject bovendien een mooi stukje extra zelfvertrouwen aan over. Alleen dat al maakt het traject de moeite!
december 2021
Cindy De Kegel
September 2020: Ik belandde, na een tijdje ‘sukkelen’, bij de huisarts. Ik zat in een burn-out en de dokter stuurde me door naar een loopbaancoach. Zo kwam ik uiteindelijk bij Melissa Dissenbergen terecht. Door veel te praten en oefeningen te doen, leer je veel over jezelf. Wat ik eigenlijk al wist, kwam daar nogmaals naar boven: de passie voor de Nederlandse taal. Het was een bevestiging, het nodige duwtje in de rug om toch de stap te zetten en iets met die passie te doen. Na een paar maand - ik wou eerst in alle rust beter worden - heb ik voor de studie ‘copywriter’ gekozen. December 2021: Ik kan met enige trots vertellen dat ik, na bijna twintig jaar in de zorg, aangenomen ben als copywriter. In januari start ik in een schrijfbureau. Ik kijk er heel erg naar uit, maar vind het ook spannend. Ik wil Melissa bedanken. Zij heeft, door haar aanpak en begeleiding, mijn ogen geopend.
december 2021
B.V.
Jaren geleden heb ik al eens een loopbaanbegeleiding gevolgd bij mijn vakbond, dit had echter geen goed resultaat. Daarom had ik eerst twijfels om het nog eens opnieuw te doen, ik ging met lage verwachtingen naar de coach. Maar deze keer ben ik veel beter geholpen geweest en was het een heel aangename ervaring. Ik heb enkel Passion for Work by Travvant gecontacteerd en Martine Van Velthoven werd mij aangewezen. Na deze coaching heb ik meerdere inzichten gekregen, zowel op vlak van persoonlijkheid en beroepskeuze. Na deze coaching ben ik toch wat meer gerustgesteld omdat deze bepaalde antwoorden gegeven had op mijn vragen. Mijn coach duwde mijn neus op bepaalde feiten waar ik nooit aan had gedacht, ze heeft mij bijvoorbeeld laten realiseren dat ik een perfectionist ben. Iets wat ik altijd ontkent en afgewimpeld heb als mensen dat zeiden over mij. Ook stelde ze mij bepaalde beroepen voor waarvan ik een perfecte kandidaat voor zou kunnen zijn. Deze coaching is nuttig voor mensen die echt niet weten wat ze willen doen van job, of voor mensen die zich afvragen waarom ze niet gelukkig zijn in hun vel of job. Het is ook een eye-opener op persoonlijk vlak, het doet nadenken over uw eigen zwakke en sterke punten.
september-oktober 2021
Lies Vandenbroeck
Ik contacteerde Betty Lenaerts, loopbaancoach bij Passion for Work by Travvant, voor loopbaanbegeleiding nadat ik reeds een aantal maanden voltijds technisch werkloos was door de coronacrisis. Enerzijds wilde ik een plan B uitwerken in geval van ontslag. Anderzijds wilde ik graag weten of mijn huidige job nog bij mij past. Dat was een vraag waar ik al een jaar of twee mee rondliep. Ik voelde mij ook heel gespannen hoewel ik nu heel veel vrije tijd had. Dat vond ik heel verwarrend. Ik kreeg van Betty concrete tools om te onderzoeken wat ik graag doe en wat ik goed kan. Het resultaat was verrassend. Ik kan veel dingen heel goed, maar ik word er niet altijd blij van. Dat was voor mij een grote ‘eye-opener’. Bovendien ontdekte ik dat ik nog een aantal vaardigheden verder wil ontwikkelen die in mijn huidige job niet aan bod komen. Dankzij Betty zie ik dat er voor mij nog heel veel andere mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt, jobs waar ik het bestaan nog niet van afwist, jobs met veel groeikansen. Ze heeft mij goede tips gegeven voor het schrijven van sollicitatiebrieven en het maken van een cv. Dit gaf mij een duwtje in de rug om te starten met solliciteren. Dankzij Betty begrijp ik nu welke belemmerende gedachten en patronen ervoor zorgen dat ik niet durf te springen of niet kan springen. Ik werk hier ondertussen aan, heb al grote stappen gezet en blijf verdere stappen zetten. Ik apprecieer de eerlijke en directe aanpak van Betty met veel aandacht voor mijn behoeften. Ik was tijdens één van de gesprekken heel emotioneel door een persoonlijk probleem. Hier heeft Betty veel begrip voor getoond en mij ook de nodige inzichten en handvaten gegeven om er mee om te gaan. De begeleiding van Betty heeft ervoor gezorgd dat ik terug denk in mogelijkheden, mijn eigen potentieel zie en durf te springen om mijn dromen na te jagen.
Juli 2021
Fatima Ouzaid
In mijn laatste jaar als storemanager, lag ik in de knoop met mezelf: “Wil ik dit wel écht of toch niet?” Ik wou iemand vinden die me kon helpen, ik had een coach nodig. “Dat moet toch bestaan?” Ik wou een carrier-switch maken, maar durfde deze stap niet te zetten. Via social media ben ik bij Passion for Work by Travvant terechtgekomen. Martine Meertens, loopbaancoach bij Passion for Work by Travvant (regio Genk), kon me helpen. Door de loopbaanbegeleiding is mijn zelfvertrouwen gestegen. Ik had bevestiging nodig, dat ene duwtje in de rug. Ik bekeek samen met mijn coach wat ik wil en wat ik kan. Bij alles wat Martine me heeft aangeleerd, kwam het ondernemende en sociale aspect fel naar boven. Ik raad Passion for Work by Travvant aan aan alle mensen die de stap niet durven zetten naar een carrière-switch. De samenwerking verliep vlot en wekelijks werd ik gecontacteerd en opgevolgd. Je talenten en waarden worden onder de loop genomen zodat je kan groeien en een job kan vinden waarbij deze waarden naar boven komen.
juni 2021
Rebecca Vandenberghe
Séverine Van De Voorde, loopbaancoach bij Passion for Work by Travvant, heeft mij in mijn zoektocht naar een zinvolle invulling van mijn professionele leven begeleid doorheen het loopbaantraject. Naast de "typische" stappen, waarin we samen op zoek zijn gegaan naar mijn waarden, interesses, energiegevers en talenten, kreeg ik van haar steeds uitdagende vraagstukken voorgeschoteld. Doordenkertjes, waardoor ik nog dieper kon ingaan op de huidige hiaten en nog meer zicht kreeg op toekomstige plannen.
Mei 2021
Sigrid Moorkens
Toen ik 2 jaar geleden begon aan de loopbaanbegeleiding had ik al wat cursussen in zelfontwikkeling achter de rug. Of ik een burn-out of bore-out had, geen idee, maar ik had er al even geen zin meer in en was wat uitgekeken op mijn job als interieurarchitecte. Na 25 jaar gewerkt te hebben op een architectenbureau, waar ik alle kansen heb gekregen en veel heb bijgeleerd, was op een gegeven moment de uitdaging weg. Na het eerste gesprek bij Linda Kleingeld en het maken van mijn huiswerk, zei ze me ‘als je het goed vindt, zou ik willen voorstellen om eerst je perfectionisme aan te pakken, anders blijft dit je in de weg staan om verder te durven kijken‘. Tja, de nagel op de kop. Streng zijn voor mezelf (en iedereen om me heen), alles onder controle willen hebben, faalangst, piekeren en een laag zelfbeeld, was me niet vreemd. Via een intensieve OCP training, waarbij je jezelf dagelijks toespreekt en zo je gedachten herprogrammeerd, kwamen we uiteindelijk terug bij mijn loopbaankeuze. Omdat ik nog steeds geen idee had en mijn competenties (kunnen) en interesses (willen/graag doen) vrij ver uit elkaar lagen, vroeg ze me ‘en als je nu niet naar je financiën zou moeten kijken en gewoon zou kunnen doen wat je écht wil, wat zou dat dan zijn ?’ Op die vraag kon ik niet direct antwoorden, maar er kwam wel naar boven dat ik eens met verf wou gooien en me daarin helemaal laten gaan. Dit uitspreken was een eerste stap naar wat ik vandaag doe en dat is schilderen. Via het abstract schilderen geraak ik uit mijn hoofd en kom ik meer in contact met mijn gevoel. Iets kunnen creëren zonder oordeel of verwachtingen naar het resultaat toe, is heel bevrijdend. Van je passie je job maken en daar een inkomen uit genereren is de volgende stap. Vandaag schilder ik, maar dat kan ook nog veranderen. Het moeten weten heb ik losgelaten en ik kijk met veel nieuwsgierigheid naar alles wat op mijn pad komt. Wil je weten waar ik mee bezig ben en benieuwd naar mijn schilderijen, neem dan een kijkje op www.bedear.be. Ik ben Linda héél dankbaar dat ze me met zoveel geduld, toewijding en passie heeft begeleid en me dat extra duwtje heeft gegeven om mezelf te ‘durven’ zijn. Ik kan Passion for Work by Travvant en Linda zeker aanraden als je even de weg kwijt bent en nood hebt aan een nieuwe kijk op zowel je job als jezelf. Mijn traject is maar een deel van wat Passion for Work aanbiedt in hun gamma, dus neem een kijkje en durf te springen.
april 2021
Herstructurering: probleem of opportuniteit?
Toen het bedrijf waar ik werkte onlangs een verregaande herstructurering aankondigde, ben ik beginnen nadenken over wat ik de rest van mijn loopbaan wou doen. Na meer dan 20 jaar in loondienst bij dezelfde werkgever was het misschien de tijd om nu eindelijk die stap naar zelfstandige te zetten. Ik wou wel graag via een externe bron bevestiging of deze droom effectief een realistische optie was. Onder andere dankzij de gesprekken, analyse en aanbevelingen van Isabel, ben ik er nu helemaal van overtuigd dat het de juiste keuze is om mijn droom na te jagen. Ondertussen heb ik ontslag genomen en binnenkort ga ik als zelfstandige in een klein meubelbedrijf mee aan de kar trekken! Bovendien heeft Isabel me daarbij nog een aantal zeer nuttige tips meegegeven. Ik kan de loopbaanbegeleiding dan ook ten zeerste aanraden en het vooral als een kans te zien!   
Christoph De Block
Ik kwam bij Isabel omdat ik graag mijn cliëntenbestand voor mijn opstartende praktijk wilde opbouwen.
Doordat Isabel de juiste vragen stelde werd mij steeds meer helder tot welke doelgroep ik mij wilde richten en hoe ik deze het best kon aanspreken via website en sociale media. Ik kreeg helder waar ik naar toe wilde groeien en welke concrete stappen ik daarvoor zou moeten gaan zetten. Inmiddels loopt mijn praktijk goed, en weet ik wat ik moet doen om dat zo te houden.
Lotte Niet
Toen ik in een burn-out belandde en niks mij nog energie gaf, begon ik na te denken over welke job mij gelukkig kon maken en mij voldoening zou geven.
Aan de hand van mijn carrièrepaspoort kwam ik te weten dat zelf iets ondernemen stiekem wel een droom van me was. Iets wat ik echt wilde doen, maar altijd zag als onhaalbaar en risicovol. Tijdens één van de sessies zei Ruth "Mensen hebben altijd spijt van wat ze niet doen in hun leven". En dat is me bijgebleven. Mijn interesse in gezonde voeding en sport brachten mij uiteindelijk op het idee om mijn eigen granolamerk op de Belgische markt te lanceren en daar volledig voor te gaan. En zo werd Fit GranOlala geboren. Fit GranOlala is een gezonde & crunchy granola die hoog is in eiwitten en gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten. Tot nu toe is mijn granola-avontuur een fantastische Journey waarvan ik ten volle geniet. Nu denk ik: dit had ik al veel eerder moeten doen want leven en werken vanuit een passie is hetgeen dat een mens pas echt gelukkig maakt.
Elise Hoste
Na een ontzettend impulsieve beslissing om met loopbaancoaching te starten kwam ik bij Ruth Verhasselt terecht.
De coaching verliep vlot en Ruth liet me stilstaan bij een aantal zaken die ik eerder te snel wegwuifde. Ze moedigde me aan om zonder omwegen voor mijn hoogste doel te gaan en kwam met een aantal praktische tips & tricks waardoor dat hoogste doel van mij plots veel bereikbaarder werd. Dank je Ruth, voor je positieve kijk, je waardevolle inzichten, je efficiëntie en betrokkenheid. Al de eerste dag na de onze laatste sessie begon een heel nieuw hoofdstuk voor mij; ik ga aan de slag als trainer voor een fantastisch bedrijf! Coaching geslaagd!
Femke Rosiers
Afgelopen jaar zat ik even helemaal vast qua werk, wist ik niet meer wat ik wilde en draaide ik maar rondjes.
Ik was volop aan het solliciteren in dezelfde richting als waarin ik nu werk, maar hoe vaker ze me vroegen 'waarom heb je precies voor deze functie gekozen' hoe moeilijker het werd om dat te beantwoorden en hoe bewuster ik me ervan werd dat dit niet bij me paste. De vraag was, wat dan wel? Ik ben zo blij dat ik toen heb gekozen voor loopbaanbegeleiding en bij Linda Kleingeld uitkwam. Ze heeft me super goed geholpen en met mij gezocht naar wat ik nu echt leuk vind en waar ik energie uit haal. Na de verschillende sessies en goede raad van haar, heb ik haar advies gevolgd en sinds kort gestart als zelfstandige in bijberoep! Ik lever bloemen op maat in Antwerpen (wildboeketten, strakkere boeketten, leuke kransen,..), of als je ergens anders woont kun je ze ook komen afhalen. Vanmorgen met veel trots mijn eerste levering gehad voor een dansshow in Antwerpen. Linda, nog eens heel erg bedankt voor al je hulp, je luisterend oor en om me terug richting te geven. Ik raad iedereen om me heen ook Passion for Work aan, was voor mij de beste beslissing van het afgelopen jaar.
Céline Jansens
Wat voor toekomstige rol zal ik in mijn professioneel leven kunnen opnemen?
Katleen had al heel snel begrepen dat er eerst nog ander werk lag alvorens te gaan kijken naar een mogelijke professionele opportuniteit. Het uitgangspunt van Kathleen is een holistische aanpak: de uitdagingen die er liggen hebben hoogstwaarschijnlijk verschillende oorzaken. In mijn geval is mijn burn-out ‘binnenste buiten’ gekeerd en zelfs schematisch neergezet. Dit heeft me enorm geholpen om mijn eigen uitdagingen te gaan begrijpen en ook om dit gemakkelijker neer te zetten bij mijn omgeving. Vanaf het moment dat de burn-out zijn plaats heeft gekregen, zijn we overgegaan naar de volgende stappen: carrière begeleiding. In dit verhaal heeft Kathleen de juiste vragen gesteld die ervoor hebben gezorgd dat ook hier duidelijkheid is geschapen. Het finale resultaat is interne rust, een klare kijk op de toekomst vanuit mijn sterktes (inclusief professionele carrière) en rekening houdend met mijn uitdagingen.
Kathy Vermeulen
Management Consultant - Deloitte
Katleen heeft me door te luisteren en een paar rake vragen te stellen mijn antwoorden zelf doen zoeken en geven.
De aanpak was vernieuwend en verhelderend – veel zit diep in je karakter en lijkt zeer evident voor jezelf, maar door de juiste vragen en opdrachten, heb ik mezelf beter leren kennen. Het lijkt alsof je plots jezelf van buiten af waarneemt en stil staat bij je doen en laten, zaken waar je helemaal niet meer bewust van bent. Het heeft me doen inzien dat veel zaken voor mij een evidentie zijn, maar eigenlijk helemaal niet evident zijn, Mijn sterktes dus, maar dan ook al direct mijn valkuilen. En het is net dat waar ik me tot op vandaag zeer bewust van geworden ben. Aanvaarden wat is en mijn energie steken in wat ik echt wil, dat is de boodschap die ik goed onthouden heb. Dat ik nog steeds moet opletten is een feit maar ook “de aard van het beestje”, de bewustwording en iets gewoon ‘ok’ kunnen vinden helpen mij vandaag terug de rust, voldoening en energie te vinden.
Annelore Audenaert
Category Manager MDA - MediaMarkt
Als je verplicht een tijdje rust moet nemen van je werk, ga je toch nadenken hoe je verder wil met je carrière. I
k zocht hulp en vond die in de vorm van loopbaanbegeleiding. Het korte traject en de directe aanpak van Passion for Work spraken mij aan. En toen ik door Ingeborg ontvangen werd, wist ik dat ik op de juiste plek zat. De coaching doet je nog eens bewust nadenken over je kwaliteiten, vaardigheden, waarden. Dat gaf mij als eindresultaat een duidelijk beeld: ik wist wat goed zat, wat beter kon, wat ik wil en waar ik dus energie van krijg en vooral ook wat ik niet meer wil. Hiermee kon ik vol zelfzekerheid op gesprek gaan voor een nieuwe job als Business Consultant. Ik ben er van overtuigd dat mijn vernieuwde enthousiasme en vertrouwen er mee voor gezorgd hebben dat ik mijn nieuwe werkgever snel heb kunnen overtuigen. Na meer dan 20 jaar veranderen van werkgever is geen evidente keuze, maar dankzij deze coaching heb ik de stap gezet en heb ik er alle vertrouwen in. Als ik al ergens spijt van heb, dan is het wel dat ik dit niet eerder gedaan heb.
Ingrid Van Den Broeck
Het begon exact een jaar geleden...
Voor de derde keer in 8 jaar tijd herviel ik in een Burn-out met totale werkonbewaamheid als gevolg. Er moest iets veranderen aan mijn werksituatie want zo kon het niet verder. Reeds tijdens het telefonisch kennismakingsgesprek nam Ingeborg de tijd om me moed in te spreken en te verzekeren dat er oplossingen bestonden om me er weer bovenop te helpen.. De persoonlijke contacten die volgden waren telkens weer een zeer aangename ervaring. Ingeborg was super gastvrij, leefde zo met me mee, bezorgde me terug zelfvertrouwen door mij bewust te maken van mijn competenties en waarden. Telkens ik bij haar naar buiten stapte, had ik een boost van energie. Ik wou er echt voor gaan deze keer! We hebben eerst nog geprobeerd iets aan de werksituatie te wijzigen door samen een gesprek met mijn werkgever voor te bereiden. Maar nadat ik haar het resultaat liet weten werd het al snel duidelijk dat ik moest uitkijken naar iets anders. Dat vond ik nu een heel moeilijke beslissing na 17 jaar dienst…. Wat nu? Hoe gaat het verder? Op mijn leeftijd? Met mijn diploma? Zoveel vragen kwamen op me af…. Ingeborg deed me opnieuw geloven in mezelf, en in de mogelijkheden die er nog zijn. Dus hakte ik de knoop definitief door en ben ik volop gestart met solliciteren. Na 3 jurygesprekken, waar ik vol zelfvertrouwen over mijn competenties kon praten (dat had ik geleerd bij Ingeborg) ben ik onlangs aangeworven als G-sport consulent bij Sport Vlaanderen.
Hilde Bauduin
Ik klopte aan bij Ellen Vanbuel van Passion for Work om uit te zoeken waarmee ik de volgende twintig jaar het verschil kan maken.
Onderdeel van de begeleiding is het rangschikken van competenties en waarden. Dat was geen evidente klus voor mij. Ellen stelde op het juiste moment de juiste vragen waardoor ik mijn top-5 toch helder kreeg. Ze voelde ook goed aan dat ik op zoek moet naar meer mentale rust en fysieke beweging. Dankzij de vier uur coaching door Ellen heb ik het gevoel al een stukje van mezelf gevonden te hebben!"
Davina de Meulenaer
Ik ben op advies van iemand uit mijn omgeving hier terechtgekomen. Het was toen voor mij een heel zware periode. Het klikte onmiddellijk met de coach. Een hele opluchting, omdat ik toen ook heel emotioneel was. Ik kon direct op heel wat begrip rekenen. Omdat er heel kort op de bal werd gespeeld, kreeg ik al snel een aantal inzichten. Mijn idee dat ik enkel wat kon doen met mijn diploma als verpleegkundige en niets anders, werd al snel weerlegd omdat er vooral gewerkt werd rond competenties en vaardigheden, los van mijn diploma. Dit is echt een aanrader voor iedereen die het even niet meer weet en vast is komen te zitten. Er is licht aan het eind van de tunnel… Zelfs als je niet direct van job wil veranderen, geeft het je sterktes die nuttig kunnen zijn in je huidige werkomgeving.
Sabine Van Wiele
De loopbaancoaching bij Sabine heeft me echt geholpen om mijn plannen en doelen helderder te maken.
Sabine heeft me nog meer vertrouwen gegeven om er iets moois van te maken. Ze is medelevend, heeft een warme persoonlijkheid, stelt de juiste vragen, biedt concrete oplossingen, triggert waar nodig en zet aan tot reflectie en actie. Ik ben dankbaar dat ik bij haar ben terechtgekomen.
Rita Vanhumskercken
Sabine heeft me de nodige duw in de rug gegeven
Ze leerde me een blik op de toekomst te werpen Ze gaf me tonnen vol zelfvertrouwen Ik ken mezelf weer... Dank u Sabine! Je bent een echte dame met Passion for Work!
Eva Vermeir
Sabine heeft me gemotiveerd om voluit aan de slag te gaan.
Samen hebben we mijn E=mc2 bekeken, en dit hebben we ook gecombineerd met mijn soms hectische persoonlijke situatie om na te gaan welke pistes haalbaar waren. Ik heb ondertussen dan ook besloten om aan de slag te gaan als Medisch Secretaresse en start binnenkort met mijn opleiding ter voorbereiding van mijn droomjob. Door alle tips heb ik nu genoeg bagage om met volle goesting te starten aan mijn nieuwe uitdaging.
Andromeda Bünger
Begin dit jaar zat ik er een beetje door op mijn job. I
k reageerde zeer allergisch op de producten die werden gekweekt en ook kon ik me geheel niet vinden in het beleid dat de firma volgde. Als HR medewerker was ik altijd gedreven om de werknemer te helpen en te ondersteunen maar het beleid in de firma gaf een conflict met mijn normen en waarden en mijn betrachtingen om medewerkers te helpen. Ik wou niet zomaar weer een overstap doen en ging daarom ten rade bij Sabine Havelaerts van Passion for work. Zij gaf me heel goede tips en ook leesvoer over perfectionisme en dit waren echte eyeopeners. Na de eerste 4 uur werd ik al op het juiste pad gezet in mijn zoektocht naar een job die aansluiting gaf bij wie ik ben en vooral waar ik voor sta! Dikke merci aan Sabine en vooral aan haar snel inlevingsvermogen
Ria Joos
Jaren geleden zat ik in een gouden kooi. Ik reed met een mooie (bedrijfs-) Mercedes, ik kon veel reizen voor het werk, ik had een zeker maatschappelijk aanzien ...
Jaren geleden zat ik in een gouden kooi. Ik reed met een mooie (bedrijfs-) Mercedes, ik kon veel reizen voor het werk, ik had een zeker maatschappelijk aanzien ... Na meer dan twintig jaar keihard werken en 'opklimmen' in hetzelfde bedrijf werd ik ontslagen en was ik geschokt. De grondvesten werden onder mijn bestaan uit geslagen. Ik zocht en vond snel werk in dezelfde sector. Na een goed jaar werd dat bedrijf gesloten en werd ik terug geconfronteerd met de meer fundamentelere vragen in het leven: Wat wil ik nu eigenlijk? Wie ben ik echt? Dankzij jullie outplacement begeleiding ben ik resoluut een andere weg ingeslagen. Onder meer ben ik als toen 45-jarige terug gaan studeren (Banaba leerkracht SO) tussen vooral 20-jarigen, docenten waren gemiddeld 30 jaar. Vandaag geef ik voor het vierde jaar op rij les aan pubers, verdien financieel ongeveer een derde van wat ik vroeger verdiende, werk waarschijnlijk meer uren dan vroeger, maar ... ben echt content met mijn job! En heb een veel echtere correctere visie op het leven, op wie ik ben, op ... Dank om mij in den tijd mee tot inzichten te hebben willen brengen.
Tom Verstraelen
"Wat wil ik?" was de vraag waarmee ik mijn loopbaantraject met Katleen in gang zette. Een vraag die me na enkele intensieve sessies een helder overzicht opleverde van wat ik écht graag doe en écht goed kan, en welke waarden onontbeerlijk zijn in mijn jobkeuze. Katleen wist me keer op keer uit te dagen met kritische vragen en verfrissende inzichten. Ze detecteerde snel welke denkpatronen me blokkeerden en reikte hulpmiddelen aan om ze te doorbreken. Tot slot werkten Katleens eigen loopbaantraject en enthousiasme over haar huidige jobmodel bijzonder aanstekelijk en gaven ze me de energie om zelf ook de bladzijde om te slaan.
Katleen
Het was een bewuste keuze om een outplacementpartner te kiezen die bij me paste. De 5 en 7 stappen van Passion for Work hebben me weer “los” gemaakt waardoor ik precies te weten kwam wat ik wou doen met de rest van mijn leven. Hieruit is de v.z.w HOMEST*RS geboren en het is een voorrecht om zoveel mogelijk Zuid-Afrikaanse daklozen te begeleiden naar een nieuw maar vooral beter leven! Dank je wel Passion for Work!
Gemma Demandt
Founder Homestars vzw
Het programma geeft medewerkers de kracht om hun loopbaan zelf in handen te nemen.
Passion for Work geeft bij ons een tweedaagse training “Aan het roer van je loopbaan” voor groepjes van 8 personen. In plaats van individueel kan je samen met collega’s op zoek gaan naar je waarden en competenties en krijg je zicht op wat je energie geeft. De aanpak van Passion for Work zorgt ervoor dat de deelnemers actief nadenken over wat ze graag doen. Ze maken een balans op van hun huidige job en zien wat er goed is of wat er beter kan. Het geeft hen inderdaad de kracht om hun loopbaan zelf in handen te nemen. Deze workshop wordt gevolgd door een zeer heterogeen publiek, jong of ervaren, hoog in de hiërarchie of niet. Een aanrader om medewerkers zelf verantwoordelijk te maken voor hun loopbaan.
Petra Schyvynck
Contactpersoon Belfius Insurance
Het was geweldig hoe 8 mensen elkaar zo konden inspireren.
Toen ik een jaar geleden maar niet kon kiezen hoe ik met mijn praktijk naar buiten wou komen, heb ik het programma “In 7 stappen bereiken wat ik wil” voor ondernemers gevolgd bij Katrin. Het was geweldig hoe 8 mensen elkaar zo konden inspireren. Toen ik naar buiten ging had ik niet alleen mijn doelgroep helder, maar tevens ook het juiste boek om te lezen op dat moment en een aantal andere tips die me verder hielpen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling + een aantal stappen die ik blijvend kan toepassen om mijn bedrijf te doen groeien. Dank je wel Katrin voor je inspiratie, je kijkt veel verder/ruimer dan de meeste mensen en je vindt voor alles een oplossing.
Els Aerts
Zaakvoerster Passion for Life
Dankzij dit programma kreeg ik een trap onder mijn kont en besef ik wat ik waard ben!
Yes I can! In mei volgde ik het 7 stappenplan en in september begin ik op mijn nieuwe job! Dankzij dit programma kreeg ik een goede trap onder mijn kont (die ik ook zocht en nodig had). Ik trad uit de dagelijkse sleur van mijn job en besefte wat ik eigenlijk echt waard ben.
Patrick Van den Broeck
Marketing Professional
Op het einde van het programma had ik een heel duidelijk beeld had van wat ik kon en waar ik naar toe wilde evolueren in mijn job.
Na een burn-out te hebben meegemaakt en doordat ik me vragen begon te stellen over mijn huidige job ben ik op de site van Passion for Work terechtgekomen. De programma’s die ze aanboden spraken me onmiddellijk aan en begin 2016 ben ik dan ook van start gegaan met het programma ‘In 5 stappen wat ik wil’. De tips en adviezen die Anja gaf vanuit haar ervaring als stress- en burnoutcoach waren zeer waardevol, een absolute meerwaarde, en zijn ondertussen standaarden in mijn dagdagelijkse leven geworden. Ze heeft me de nodige opdrachten gegeven en volgde deze ook tussentijds op waardoor ik op het einde van het programma een heel duidelijk beeld had van wat ik kon en waar ik naartoe wil evalueren in mijn job. Ik zou het programma van Passion for Work zeer sterk willen aanbevelen aan iedereen die met vragen zit over zijn/haar loopbaan.
Karen Roels
Preclinical study director
Voor mij is loopbaanbegeleiding dan ook iets wat iedereen die een aantal jaren werkt, aan zichzelf cadeau zou moeten doen.
Dankzij Elsie van Passion for Work werden mijn talenten in de kijker gezet en kreeg ik bevestigd dat mijn job me op het lijf geschreven is. Ook kreeg ik hierdoor de passie die ik nodig heb om te functioneren terug en ben ik me nu bewust van de knelpunten die ik altijd heb genegeerd. Bovendien is zeker de goesting aanwezig om hieraan te werken met de nodige aanpassingen voor meer efficiëntie en flexibiliteit wat prioritair is voor mijn streven naar meer evenwicht. Voor mij is loopbaanbegeleiding dan ook iets wat iedereen die een aantal jaren werkt aan zichzelf cadeau zou moeten doen. Het is de perfecte investering als zelfevaluatie en geeft je als persoon een enorme boost.
Anja Copejans
Onderwijsopbouwwerker
Als je naar buiten komt loop je weg met de gedachte ‘ja! nu beginnen we er aan!'
Dankjewel voor de zeer verrijkende en waardevolle workshop! Ik beveel het iedereen aan die met een ei zit over zijn toekomst of ‘iets nieuws’ wenst! Als je naar buiten komt loop je weg met de gedachte ‘ja! nu beginnen we er aan!‘. Wat een boost!
Olivier Craenen
Productie-ingenieur