Team

Over ons

Passion for Work draait om mensen. Om ons en om jullie. Met meer dan 100.000 uren coaching op de teller, willen we werkend Vlaanderen gelukkiger en veerkrachtiger maken. Wij staan voor eerlijkheid en neutraliteit. In alles wat we doen, brengen we onze personal touch. Wij dragen mensen een warm hart toe en hebben een groot netwerk van coaches in Vlaanderen.

Leer ons kennen. Leer jezelf kennen. Samen vinden we jouw Passion for Work. 

Ons team

Ann-Caroline Roymans
Schoten

Wil jij opnieuw aan het stuur zitten van jouw leven en dus jouw brein?

Ik haal enorm veel energie uit het mensen terug in hun breinkracht zetten, terug te laten geloven in zichzelf en het helpen vinden van een leven in balans.

Door mijn eigen levenservaringen en werkervaringen heb ik een groot repertoire kunnen opbouwen aan interessante inzichten. Deze inzichten wil ik met je delen en zo  worden er bij jou nieuwe en innovatieve zelfinzichten gecreëerd. In samenwerking met het Passion for Work by Travvant Team wil voor jou  tot een specifiek stappenplan  komen.

Ann Van De Velde
Assent / Bekkevoort

Op zoek naar jouw podium en jouw eigen plek, waar jij op je beste bent?
Waar je hoofd èn je hart elkaar versterken?

Dat gun ik jou van harte.

Soms is het even zoeken; want jouw plek … dat is maatwerk.

Ik duik dan ook erg graag mee in jouw wereld, waarin we voorbij die mist (op)nieuw inzicht krijgen in jouw talenten & verlangens, maar ook in jouw obstakels en uitdagingen. Zodat jij de nodige stappen kan zetten.
Want een job(invulling) op maat is maatwerk.

Ann Van Trier
Antwerpen

Mag ik je gids zijn?

Ik ga graag met jou op zoek naar de veranderingen die noodzakelijk zijn om jouw  werk(omgeving) aan te passen aan jouw noden. Veranderingen die ervoor zorgen dat  je in balans bent, energie krijgt en voldoening hebt aan het eind van je dag. 

Betty Lenaerts
Betty Lenaerts
Tienen, Sint-Truiden, Leuven & Zaventem

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je professioneel takenpakket of dat je niet langer de architect bent van je eigen loopbaan? Heb jij baat bij een gestructureerde, doelgerichte aanpak en ben je bereid om je eigen gedrag te exploreren om zo tot nieuwe, verrassende en duurzame inzichten te komen? Werk je graag interactief en vanuit een niet oordelende en waarderende aanpak? Als “Passion for Work by Travvant” loopbaancoach schrijf ik graag, samen met jou, mee aan jouw positief verhaal.

Carla Joos
Carla Joos
Dendermonde

Passie is de rode draad in mijn leven. Ik zoek zowel professioneel als privé dingen dat ik met passie kan doen. Het verleden heeft me geleerd dat dit geen energie kost… meer zelfs, het is een energiebron!

Celine Beys
Elsene & Vilvoorde

Vol energie thuiskomen van het werk? Al jouw talenten inzetten in je job? Weten wat écht belangrijk is voor jou? Dat is wat ik je toewens en waar ik heel graag samen met jou naar op zoek ga.

Vertel mij over jouw professionele dromen en doelen. Ik help je graag om ze te realiseren!

Christophe Puimège
Gent

Na meer dan acht jaar actief te zijn als jobcoach besloot ik me te specialiseren als loopbaan- en burn-out coach om nog meer op maat te kunnen werken  van de coachee. Ik geloof in levenslang leren, persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar ben jij goed in, wat maakt jou gelukkig op de job en wat vind jij belangrijk in je leven, daar gaan we samen naar op zoek.

Chris Van den Bergh
Chris van den Bergh
Berchem

Als loopbaancoach wil ik je helpen je missie te leren benoemen, je acties mee vorm te geven en je successen te vieren!

Ellen Pellens
Edegem

Als je mij vraagt of ik gelukkig ben dan kan ik volmondig en eerlijk JA antwoorden. Dit betekent niet dat mijn leven perfect is. Maar de puzzelstukken zijn bij mij op zijn plaats, en zelf als het rommelt, dan heb ik er vertrouwen in dat het goed komt. Hoe me dat lukt? Ik heb een job die me echt voldoening geeft, waar ik al mijn talenten en energie in kwijt kan en die me toch voldoende uitdaagt. Het vertrouwen dat het ook voor jou goed komt, wil ik graag doorgeven.

Ellen Vanbuel
Ellen Vanbuel
Brasschaat

In mijn werk als coach ben ik oprecht geïnteresseerd in wie je bent als mens. Wat kan je? Wat drijft je? Wat wil je? Wat geeft je energie en zín? Wie wil je zijn? Ik hou ervan om in no time tot de essentie te komen, ik durf te confronteren op een zachte, rustige maar duidelijke manier en heb een sterk oog voor opportuniteiten. Dit helpt jou om kansen te zien, te creëren en te benutten.

Els Piron
Els Piron
Regio Vorselaar, Turnhout & Geel

Een job die bij je past en waar je voldoening uit put. Dat lijkt niet meer dan normaal.

De realiteit is vaak anders en toont een complexe puzzel om te leggen: uitdagend én haalbaar, prettig samenwerken én grenzen stellen, oog voor het individu én focus op resultaat, carrière én gezin, …

Misschien denk je wel eens “Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig?” of “Hoe lang houd ik dit nog vol?”.

Logisch dat je daar eens met een professional over wil spreken. Gelukkig kan dat.  

Frederic Loosvelt
Kortrijk

Graag ga ik met jou aan de slag om ook jouw volledige potentieel te ontdekken en dit optimaal in te zetten. Om het onzichtbare zichtbaar te maken.  Want zeg nu zelf, de beste versie van jezelf, is wie en hoe je écht bent! Het zou zonde zijn die niet ten volle te benutten.

Guy Schepers
Guy Schepers
Digitale begeleiding

Ik ben advocaat-op-rust, 45 jaren gepokt en gemazeld in de wereld van recht en onrecht. Mijn huidige focus is de promotie van alternatieve oplossingen om geschillen te beslechten buiten de rechtbank.

Inge Pauwels
Aarschot

Inge houdt ervan om ook anderen te begeleiden in hun proces van creatie en het blootleggen van ieders mogelijkheden en uniekheid. Ook alles op vlak van  marketing en branding werkt ze graag mee uit. Als partner in de zelfreflectie zet ze mogelijks ook katten of honden in om te helpen in dat proces van spiegeling.

Inge Swartelé
Gent

Na meer dan 20 jaar in Human Resources in internationale rollen bij een aantal internationale bedrijven in de privésector in België en Nederland, besloot ik in 2011 de stap te zetten naar zelfstandig HR Consultant.

Hierbij richtte ik mij van bij het begin tot het begeleiden van organisaties en personen die op vlak van HR nog heel wat stappen te zetten hadden, wat ik nog steeds met volle overgave doe.

Isabel
Isabel Van Hoedenaghe
Aalst & Goeferdinge bij Geraardsbergen

Wil jij op deze manier nog 10 – 15 – 20 … jaar doorgaan?

Of wil je iets anders in je loopbaan maar je weet niet wat? Een job die echt voldoening geeft?

Vind je geen rust meer en hol je van de ene naar de andere deadline, altijd maar proberen voldoen aan allerlei verwachtingen?

Samen vinden we terug jouw spoor, een loopbaanpad dat jou voldoening en energie geeft!

Jennifer Guéry
Paal

Iedereen heeft wel een droom, de ene wat meer realiseerbaar dan de andere. In mijn wildste dromen was ik een wereldwijde inspirator geworden – maar hé – mensen helpen komt wel aardig in de buurt. 

Jess Donckers
Ekeren

Beweging is een kracht die me altijd spontaan heeft weten aantrekken. In schilderijen, de natuur, zelfs in voeding, maar vooral in mijn eigen tijdsperspectief. Vanuit beweging krijg je zoveel impressies die je vanuit stilstand niet voor mogelijk acht.

Mezelf in beweging krijgen en houden is dus altijd een belangrijke drijfveer geweest. Die drijfveer is buiten mijn voegen gebarsten en heeft zijn weg gevonden op educatief en werkvlak.

Jou in beweging krijgen, dat is het mooiste geschenk dat de jezelf en ook mij kan geven. Daar ben ik rotsvast van overtuigd.

Karen Mathay
Vilvoorde, Mechelen & Leuven

Simpel, écht, doelgericht en oprecht nieuwsgierig. Zo werk ik graag. Mensen zijn belangrijk. Wie je bent … en dat is meer dan alleen wat je doet. En diversiteit daar krijg ik energie van.

We starten met wat er op dat moment ligt. En gaan op zoek gaan naar waar het écht om draait en wat (terug) goesting geeft. Soms kan dat spannend zijn.

Maar stel je eens voor… dat het (net) iets anders kan!

Katleen Briers
Katleen Briers
Wilrijk & Berchem

Heb je het gevoel dat jouw talenten en passies in je huidige job onvoldoende tot hun recht komen? Vraag je je af welke job nu écht bij je past? Of ben je op zoek naar een beter evenwicht tussen werk en privé? Als loopbaanbegeleider help ik je zelfkennis te vergroten zodat duidelijk voor je wordt wat jij belangrijk vindt en wat jij nodig hebt om je professionele leven vorm te geven en gelukkig te zijn.

Katleen Eyckmans
Katleen Eyckmans
Opglabbeek

Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar je kern, naar jouw innerlijk (carrière) kompas: Wie ben jij? Wat past bij jou? Wat wil je? Je leert ontdekken waar jij energie van krijgt en waar jij gelukkig van wordt. En samen vertalen we dit naar de arbeidsmarkt.

Katleen Lambregs
Antwerpen

Meerzijdig, een multi-mens: mag ik jou zo typeren? Breed inzetbaar, een allrounder? Van meerdere markten thuis? Niet voor één gat te vangen? Vragen mensen jou wel eens: wanneer ga jij nu kiezen? Wanneer ga jij nu eens tevreden zijn zoals het is? … Maar jij houdt niet van het status quo, de of/of oplossingen, van moeten kiezen. Jij houdt van verscheidenheid en flexibiliteit, en van creatieve antwoorden. Het leven mag vloeien, het leven moet stromen. Jij hebt honger naar meer en naar nieuwe ervaringen.

Katrien Zizek
Sint-Niklaas

Als coach help ik je stevig in je schoenen te staan. In werk en privé kan je situaties beter beoordelen waardoor je weerbaarder bent. Zorgen en stress zet je om in positieve acties en je gaat snel en creatief schakelen. Met zelfvertrouwen, duidelijke grenzen, goede communicatie en een juiste balans zorg jij ervoor dat je jouw doelstellingen behaalt.

Liesbeth Briers
Diest, Beringen, Hasselt, Bilzen, Riemst

Ik heb een ruime ervaring als HR-partner, coach, outplacementbegeleider en trainer van soft skills (zelfanalyse, time-management, communicatie, leiderschap,…). Door mijn opleiding in Embodiment coaching en mijn yogapraktijk heb ik zelf ervaren hoezeer mind en body verweven zijn. En hoe belangrijk het is om bewuster te worden van deze connectie en hierin te groeien,  met jezelf en met anderen.

Luc Dekeyser
Luc Dekeyser
Bertem, Brugge & Oostende

Mijn missie: Mensen helpen om hun veerkracht (terug) te vinden. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen.

Melissa Dissenbergen
Melissa Dissenbergen
Lochristi, Wetteren

Als zorgprofessionals leggen we allemaal onze eigen accenten op wat we belangrijk vinden of waar we onrustig van worden. Ik heb geleerd dat verschillen in opvattingen niet beter of slechter hoeven te zijn. Ze zijn gewoon anders. Met deze open mind help ik jou ook reflecteren op jouw job in de zorg, rekening houdend met jouw eigen waardenkompas en de methode van Passion for Work by Travvant.

Nadia Chahlaoui
Hasselt, Genk & Pelt

In mijn leven heb ik al een aantal keren de sprong durven wagen en heb ik na omzwervingen mijn passies gevonden: coaching en opleidingen. Sociaal, ondernemend, open minded en betrouwbaar, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Mijn energie haal ik uit het begeleiden en coachen van mensen in hun werk en leven. Mijn Missie? Samen met jou ontdekken welke verborgen talenten je in huis hebt.

Patrick Rombouts
Patrick Rombouts
Antwerpen & Berchem

Als loopbaancoach met een speciale focus op ondernemers, wil ik je graag helpen met het ontwikkelen van jouw visie en missie. Beiden zijn essentieel als start voor het succes van jou als ondernemer.

Rita Termote
Mechelen & De Pinte

Ik luister vooral naar wat je niet zegt, leg verbanden, ontdek patronen en geef ze je terug. Ik nodig je uit om te reflecteren, een plan te maken en actie te ondernemen. Het zijn acties die je samen met mij kan voorbereiden, zodat je met een goed gevoel je persoonlijk ontwikkelingsplan volgt en groeit als persoon, collega of leidinggevende.

Rob Peeters
Rob Peeters
Boom, Aartselaar, Vilvoorde

Ambitieus! Zo kan je mij beschrijven. Vol ambitie begon ik aan mijn carrière als accountmanager en recruiter actief binnen een Brits recruitment agency. Een echte salesrol met targets, bonussen, reisjes, alles er op en er aan. Het leek wel een droom. Voluit gaan, grenzen verleggen en vooral niet kijken naar wat ik echt leuk vond of wat ik echt graag deed. Nee, ik was er gewoon trots op dat ik deed wat moest gebeuren.

Sabine Havelaerts
Sabine Havelaerts
Itegem (Heist-op-den-Berg)

Vandaag doe ik wat me boeit en wat ik graag doe: Anderen begeleiden in hun eigen zoektocht waarbij mensen begeleiden, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen centraal staat. Deze inzichten zetten we om in een plan want het verschil tussen dromen en realiteit is actie ondernemen.

Séverine Van De Voorde
Heusden (bij Gent)

Ik koos er resoluut voor om mij full-time bezig te houden met mijn herontdekte passie: het inspireren en enthousiasmeren van mensen tot persoonlijke groei om te transformeren naar een gelukkigere versie van zichzelf.

Sofie Vanham
Sofie Vanham
Berchem

Naast loopbaanbegeleider, ben ik de drijvende kracht achter Passion for Work. Ik werk graag samen met en in bedrijven rond leiderschap, interne mobiliteit en re-integratie.

Stephanie De Bruyne
Geraardsbergen

Vanuit eigen ervaring heb ik er mijn missie van gemaakt om mensen, die professioneel of privé, vastlopen opnieuw in beweging te brengen. Stap per stap en op eigen tempo.

Sylvie Vandewalle
Wielsbeke

Ben je op zoek naar verandering in je loopbaan of sta je aan de start van een nieuw project? Je wil aan de slag, maar weet niet hoe? Je weet wat je wil, maar komt niet tot actie? Of je weet het even helemaal niet meer? We gaan samen op zoek naar wat best werkt voor jou.

Ysabel Cornelis
Merelbeke

Als coach zet ik aan tot een diepgaande zelfanalyse en zelfrealisatie. Samen werken we aan het verwerven van cruciale inzichten in je leven én carrière , hierbij steeds vertrekkend vanuit je eigenheid.

Yvonne König
Koksijde & Deinze

Een enthousiaste creatieve generalist met een passie voor alles wat te maken heeft met welzijn en werkgeluk in de ruimste zin van het woord. Mensen in beweging brengen, een tijdje begeleiden tot ze weer met veel vertrouwen verder gaan met hun eigen weg, dat doe ik het liefst. Ik ben ervan overtuigd dat je de architect bent van je eigen leven en dat je de kracht hiervoor in jezelf zal vinden

Werken bij ons

Woon jij in de regio Grimbergen of Roeselare?
Barst jij ook van de passie?
Word jij onze nieuwe collega?