Team

Over ons

Passion for Work draait om mensen. Om ons en om jullie. Met meer dan 100.000 uren coaching op de teller, willen we werkend Vlaanderen gelukkiger en veerkrachtiger maken. Wij staan voor eerlijkheid en neutraliteit. In alles wat we doen, brengen we onze personal touch. Wij dragen mensen een warm hart toe en hebben een groot netwerk van coaches in Vlaanderen.

Leer ons kennen. Leer jezelf kennen. Samen vinden we jouw Passion for Work. 

Ons team

Betty Lenaerts
Betty Lenaerts
Tienen, Leuven & Zaventem
Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je professioneel takenpakket of dat je niet langer de architect bent van je eigen loopbaan? Heb jij baat bij een gestructureerde, doelgerichte aanpak en ben je bereid om je eigen gedrag te exploreren om zo tot nieuwe, verrassende en duurzame inzichten te komen? Werk je graag interactief en vanuit een niet oordelende en waarderende aanpak? Als “Passion for Work” loopbaancoach schrijf ik graag, samen met jou, mee aan jouw positief verhaal.
Carla Joos
Carla Joos
Dendermonde
Passie is de rode draad in mijn leven. Ik zoek zowel professioneel als privé dingen dat ik met passie kan doen. Het verleden heeft me geleerd dat dit geen energie kost… meer zelfs, het is een energiebron!
Chris Van den Bergh
Chris Van den Bergh
Berchem & Knokke
Als loopbaancoach wil ik je helpen je missie te leren benoemen, je acties mee vorm te geven en je successen te vieren!
Cristy Heymans
Cristy Heymans
Gent & Temse
Enthousiast, positief, sociaal en gedreven, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Connectie maken met anderen is een belangrijk onderdeel van mijn leven.
Diether Neven
Diether Neven
Hasselt
Enthousiast, empathisch en doelgericht. Zo kan ik mezelf het best omschrijven. Tijdens mijn loopbaan kwam ik dagelijks in contact met personen die weinig vreugde haalden uit hun job. Sommigen waren zich hier niet van bewust maar via coachende gesprekken kwam dit inzicht. Mensen inspireren en coachen heeft mij altijd geboeid en daarom zette ik de stap naar loopbaancoach. Ik kan je helpen (terug)op zoek gaan naar jouw jobidentiteit, waar jij voor staat en wat jouw kernkwaliteiten zijn. Kortom, je helpen in kaart brengen welke waarden en competenties je energie geven en hoe je deze in je verdere carrière kan inzetten.
Ellen Vanbuel
Ellen Vanbuel
Brasschaat
In mijn werk als coach ben ik oprecht geïnteresseerd in wie je bent als mens. Wat kan je? Wat drijft je? Wat wil je? Wat geeft je energie en zín? Wie wil je zijn? Ik hou ervan om in no time tot de essentie te komen, ik durf te confronteren op een zachte, rustige maar duidelijke manier en heb een sterk oog voor opportuniteiten. Dit helpt jou om kansen te zien, te creëren en te benutten.
Els Piron
Els Piron
Regio Vorselaar, Turnhout & Geel

Ik vulde mijn brede professionele ervaring aan met opleidingen op vlak van leiding geven, coaching, changemanagement en loopbaanbegeleiding. Als loopbaancoach zet ik deze mix graag in om je te ondersteunen.

Eva Van Keymeulen
Turnhout
Een rol mogen spelen in het leven van een kandidaat om terug rust en zelfvertrouwen te vinden, zelfkennis uit te diepen in wie je bent, wat je kan én wat je wil, het gevoel van verder kunnen en durven kijken geeft mij steeds opnieuw een boost. Een persoonlijke pragmatische aanpak, open communicatie en een dosis humor zijn zaken die mij typeren als mens en in mijn werk.
Guy Schepers
Guy Schepers
Digitale begeleiding
Ik ben advocaat-op-rust, 45 jaren gepokt en gemazeld in de wereld van recht en onrecht. Mijn huidige focus is de promotie van alternatieve oplossingen om geschillen te beslechten buiten de rechtbank.
Hilde De Brauw
Brugge & Oostduinkerke
Ik start graag samen met jou een creatief partnership met de focus op jouw toekomst. Ik sta open voor jouw verhaal en samen zullen we zeer concreet en doelgericht op zoek gaan naar welke stappen jij wil/kan zetten richting een loopbaan vol energie, passie en goesting!
Ingeborg Leën
Ingeborg Leën
Peer & Hasselt
Mensen helpen… dat was het enige heldere doel dat ik had toen ik meer dan 25 jaar geleden een studiekeuze moest maken.
Isabel
Isabel Van Hoedenaghe
Aalst & Goeferdinge bij Geraardsbergen
Wil jij op deze manier nog 10 - 15 – 20 ... jaar doorgaan? Of wil je iets anders in je loopbaan maar je weet niet wat? Een job die echt voldoening geeft? Vind je geen rust meer en hol je van de ene naar de andere deadline, altijd maar proberen voldoen aan allerlei verwachtingen? Samen vinden we terug jouw spoor, een loopbaanpad dat jou voldoening en energie geeft!
Katleen Briers
Wilrijk & Berchem
Heb je het gevoel dat jouw talenten en passies in je huidige job onvoldoende tot hun recht komen? Vraag je je af welke job nu écht bij je past? Of ben je op zoek naar een beter evenwicht tussen werk en privé? Als loopbaanbegeleider help ik je zelfkennis te vergroten zodat duidelijk voor je wordt wat jij belangrijk vindt en wat jij nodig hebt om je professionele leven vorm te geven en gelukkig te zijn.
Katleen Eyckmans
Opglabbeek
Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar je kern, naar jouw innerlijk (carrière) kompas: Wie ben jij? Wat past bij jou? Wat wil je? Je leert ontdekken waar jij energie van krijgt en waar jij gelukkig van wordt. En samen vertalen we dit naar de arbeidsmarkt.
Linda Kleingeld
Hove
Als loopbaanbegeleider combineer ik 11 jaar ervaring als HR-consultant en leidinggevende met een boeiende levensreis en ervaringsdeskundigheid op vlak van burn-out, bore-out, HSP, perfectionisme, multipotentialsme, ‘het roer omgooien’ en het uitbouwen van activiteiten als zelfstandige.
Luc Dekeyser
Luc Dekeyser
Bertem & Brugge
Mijn missie: Mensen helpen om hun veerkracht (terug) te vinden. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel over 'terugveren' naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen.
Marijke Jonckers
Hasselt
Mijn ervaring als werving & selectie consultant en HR-generalist zet ik in als extra troef om jouw verwachtingen en ambities ook meteen te toetsen aan de tendensen van de huidige arbeidsmarkt.
Martine Meertens
Martine Meertens
Genk & Hasselt
Vanuit mijn ervaring in het onderwijs en vanuit mijn persoonlijke waardes als eerlijkheid, openheid en aandacht voor de ander, heb ik mij verder toegelegd op het coachen van mensen.
Martine Van Velthoven
Martine Van Velthoven
Lochristi
Als ervaringsdeskundige begeleid ik naast werknemers ook  heel graag startende ondernemers en zaakvoerders die al een tijd een eigen bedrijf hebben samen met hun partner.
Melissa Dissenbergen
Melissa Dissenbergen
Lochristi
Als zorgprofessionals leggen we allemaal onze eigen accenten op wat we belangrijk vinden of waar we onrustig van worden. Ik heb geleerd dat verschillen in opvattingen niet beter of slechter hoeven te zijn. Ze zijn gewoon anders. Met deze open mind help ik jou ook reflecteren op jouw job in de zorg, rekening houdend met jouw eigen waardenkompas en de methode van Passion for Work.
Patrick Rombouts
Patrick Rombouts
Antwerpen & Berchem
Als loopbaancoach met een speciale focus op ondernemers, wil ik je graag helpen met het ontwikkelen van jouw visie en missie. Beiden zijn essentieel als start voor het succes van jou als ondernemer.
Rob Peeters
Rob Peeters
Boom
Ambitieus! Zo kan je mij beschrijven. Vol ambitie begon ik aan mijn carrière als accountmanager en recruiter actief binnen een Brits recruitment agency. Een echte salesrol met targets, bonussen, reisjes, alles er op en er aan. Het leek wel een droom. Voluit gaan, grenzen verleggen en vooral niet kijken naar wat ik echt leuk vond of wat ik echt graag deed. Nee, ik was er gewoon trots op dat ik deed wat moest gebeuren.
Ruth Verhasselt
Relegem
Ik heb als master in de Pedagogische Wetenschappen jarenlang ervaring met talentcoaching bij kinderen en volwassenen (in onderwijs en in een eigen praktijk). Kijken naar wat er wél goed gaat en waar de talenten zitten is iets wat me altijd geboeid heeft. Door mijn eigen talenten meer te ontdekken en verder te ontwikkelen, heb ik zelf ook mogen ervaren hoe gelukkig dat me maakt!
Sabine Havelaerts
Sabine Havelaerts
Itegem (Heist-op-den-Berg)
Vandaag doe ik wat me boeit en wat ik graag doe: Anderen begeleiden in hun eigen zoektocht waarbij mensen begeleiden, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen centraal staat. Deze inzichten zetten we om in een plan want het verschil tussen dromen en realiteit is actie ondernemen.
Séverine Van De Voorde
Heusden (bij Gent)
Ik koos er resoluut voor om mij full-time bezig te houden met mijn herontdekte passie: het inspireren en enthousiasmeren van mensen tot persoonlijke groei om te transformeren naar een gelukkigere versie van zichzelf.
Sofie Vanham
Sofie Vanham
Berchem
Naast loopbaanbegeleider, ben ik de drijvende kracht achter Passion for Work. Ik werk graag samen met en in bedrijven rond leiderschap, interne mobiliteit en re-integratie.

Passion for Work breidt uit!