Team

Over ons

Passion for Work draait om mensen. Om ons en om jullie. Met meer dan 100.000 uren coaching op de teller, willen we werkend Vlaanderen gelukkiger en veerkrachtiger maken. Wij staan voor eerlijkheid en neutraliteit. In alles wat we doen, brengen we onze personal touch. Wij dragen mensen een warm hart toe en hebben een groot netwerk van coaches in Vlaanderen.

Leer ons kennen. Leer jezelf kennen. Samen vinden we jouw Passion for Work. 

Ons team

Ann-Caroline Roymans
Schoten
Wil jij opnieuw aan het stuur zitten van jouw leven en dus jouw brein? Ik haal enorm veel energie uit het mensen terug in hun breinkracht zetten, terug te laten geloven in zichzelf en het helpen vinden van een leven in balans. Door mijn eigen levenservaringen en werkervaringen heb ik een groot repertoire kunnen opbouwen aan interessante inzichten. Deze inzichten wil ik met je delen en zo  worden er bij jou nieuwe en innovatieve zelfinzichten gecreëerd. In samenwerking met het Passion for Work by Travvant Team wil voor jou  tot een specifiek stappenplan  komen.
Ann Van Trier
Antwerpen

Mag ik je gids zijn?

Ik ga graag met jou op zoek naar de veranderingen die noodzakelijk zijn om jouw  werk(omgeving) aan te passen aan jouw noden. Veranderingen die ervoor zorgen dat  je in balans bent, energie krijgt en voldoening hebt aan het eind van je dag. 

Betty Lenaerts
Betty Lenaerts
Tienen, Sint-Truiden, Leuven & Zaventem
Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je professioneel takenpakket of dat je niet langer de architect bent van je eigen loopbaan? Heb jij baat bij een gestructureerde, doelgerichte aanpak en ben je bereid om je eigen gedrag te exploreren om zo tot nieuwe, verrassende en duurzame inzichten te komen? Werk je graag interactief en vanuit een niet oordelende en waarderende aanpak? Als “Passion for Work by Travvant” loopbaancoach schrijf ik graag, samen met jou, mee aan jouw positief verhaal.
Carla Joos
Carla Joos
Dendermonde
Passie is de rode draad in mijn leven. Ik zoek zowel professioneel als privé dingen dat ik met passie kan doen. Het verleden heeft me geleerd dat dit geen energie kost… meer zelfs, het is een energiebron!
Chris Van den Bergh
Chris van den Bergh
Berchem
Als loopbaancoach wil ik je helpen je missie te leren benoemen, je acties mee vorm te geven en je successen te vieren!
Cristy Heymans
Cristy Heymans
Gent & Temse
Enthousiast, positief, sociaal en gedreven, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Connectie maken met anderen is een belangrijk onderdeel van mijn leven.
Ellen Pellens
Edegem
Als je mij vraagt of ik gelukkig ben dan kan ik volmondig en eerlijk JA antwoorden. Dit betekent niet dat mijn leven perfect is. Maar de puzzelstukken zijn bij mij op zijn plaats, en zelf als het rommelt, dan heb ik er vertrouwen in dat het goed komt. Hoe me dat lukt? Ik heb een job die me echt voldoening geeft, waar ik al mijn talenten en energie in kwijt kan en die me toch voldoende uitdaagt. Het vertrouwen dat het ook voor jou goed komt, wil ik graag doorgeven.
Ellen Vanbuel
Ellen Vanbuel
Brasschaat
In mijn werk als coach ben ik oprecht geïnteresseerd in wie je bent als mens. Wat kan je? Wat drijft je? Wat wil je? Wat geeft je energie en zín? Wie wil je zijn? Ik hou ervan om in no time tot de essentie te komen, ik durf te confronteren op een zachte, rustige maar duidelijke manier en heb een sterk oog voor opportuniteiten. Dit helpt jou om kansen te zien, te creëren en te benutten.
Els Piron
Els Piron
Regio Vorselaar, Turnhout & Geel

Ik vulde mijn brede professionele ervaring aan met opleidingen op vlak van leiding geven, coaching, changemanagement en loopbaanbegeleiding. Als loopbaancoach zet ik deze mix graag in om je te ondersteunen.

Felice Debloudts
Kalmthout
Ik heb zelf vele watertjes doorzwommen, een pittige jeugd gehad, een boek geschreven, een stevige carrière uitgebouwd als leidinggevende, in buitenland gestudeerd en gewoond, en nu als mompreneur een eigen bedrijf opgestart. Eén ding weet ik ondertussen zeker: volg je intuïtie, word een meester in wat je doet, doe het vanuit je PASSIE … en je zit op het juiste spoor!
Guy Schepers
Guy Schepers
Digitale begeleiding
Ik ben advocaat-op-rust, 45 jaren gepokt en gemazeld in de wereld van recht en onrecht. Mijn huidige focus is de promotie van alternatieve oplossingen om geschillen te beslechten buiten de rechtbank.
Isabel
Isabel Van Hoedenaghe
Aalst & Goeferdinge bij Geraardsbergen
Wil jij op deze manier nog 10 - 15 – 20 ... jaar doorgaan? Of wil je iets anders in je loopbaan maar je weet niet wat? Een job die echt voldoening geeft? Vind je geen rust meer en hol je van de ene naar de andere deadline, altijd maar proberen voldoen aan allerlei verwachtingen? Samen vinden we terug jouw spoor, een loopbaanpad dat jou voldoening en energie geeft!
Katleen Briers
Katleen Briers
Wilrijk & Berchem
Heb je het gevoel dat jouw talenten en passies in je huidige job onvoldoende tot hun recht komen? Vraag je je af welke job nu écht bij je past? Of ben je op zoek naar een beter evenwicht tussen werk en privé? Als loopbaanbegeleider help ik je zelfkennis te vergroten zodat duidelijk voor je wordt wat jij belangrijk vindt en wat jij nodig hebt om je professionele leven vorm te geven en gelukkig te zijn.
Katleen Eyckmans
Katleen Eyckmans
Opglabbeek
Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar je kern, naar jouw innerlijk (carrière) kompas: Wie ben jij? Wat past bij jou? Wat wil je? Je leert ontdekken waar jij energie van krijgt en waar jij gelukkig van wordt. En samen vertalen we dit naar de arbeidsmarkt.
Katleen Lambregs
Antwerpen
Meerzijdig, een multi-mens: mag ik jou zo typeren? Breed inzetbaar, een allrounder? Van meerdere markten thuis? Niet voor één gat te vangen? Vragen mensen jou wel eens: wanneer ga jij nu kiezen? Wanneer ga jij nu eens tevreden zijn zoals het is? … Maar jij houdt niet van het status quo, de of/of oplossingen, van moeten kiezen. Jij houdt van verscheidenheid en flexibiliteit, en van creatieve antwoorden. Het leven mag vloeien, het leven moet stromen. Jij hebt honger naar meer en naar nieuwe ervaringen.
Luc Dekeyser
Luc Dekeyser
Bertem & Brugge
Mijn missie: Mensen helpen om hun veerkracht (terug) te vinden. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel over 'terugveren' naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen.
Martine Van Velthoven
Martine Van Velthoven
Lochristi
Als ervaringsdeskundige begeleid ik naast werknemers ook  heel graag startende ondernemers en zaakvoerders die al een tijd een eigen bedrijf hebben samen met hun partner.
Melissa Dissenbergen
Melissa Dissenbergen
Lochristi, Wetteren

Als zorgprofessionals leggen we allemaal onze eigen accenten op wat we belangrijk vinden of waar we onrustig van worden. Ik heb geleerd dat verschillen in opvattingen niet beter of slechter hoeven te zijn. Ze zijn gewoon anders. Met deze open mind help ik jou ook reflecteren op jouw job in de zorg, rekening houdend met jouw eigen waardenkompas en de methode van Passion for Work by Travvant.

Nadia Chahlaoui
Hasselt, Genk & Pelt
In mijn leven heb ik al een aantal keren de sprong durven wagen en heb ik na omzwervingen mijn passies gevonden: coaching en opleidingen. Sociaal, ondernemend, open minded en betrouwbaar, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Mijn energie haal ik uit het begeleiden en coachen van mensen in hun werk en leven. Mijn Missie? Samen met jou ontdekken welke verborgen talenten je in huis hebt.
Patrick Rombouts
Patrick Rombouts
Antwerpen & Berchem
Als loopbaancoach met een speciale focus op ondernemers, wil ik je graag helpen met het ontwikkelen van jouw visie en missie. Beiden zijn essentieel als start voor het succes van jou als ondernemer.
Richard Welten
Hasselt, Genk & Pelt
“De kunst is om zulk leuk werk te hebben, dat je elke maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt” is mijn motto als het gaat om werken. Ben jij al lang niet meer verrast? Dan zoek ik graag samen met jou uit hoe dat komt en hoe we er weer voor kunnen zorgen dat je wél weer verrast bent.
Rita Termote
Mechelen & De Pinte
Ik luister vooral naar wat je niet zegt, leg verbanden, ontdek patronen en geef ze je terug. Ik nodig je uit om te reflecteren, een plan te maken en actie te ondernemen. Het zijn acties die je samen met mij kan voorbereiden, zodat je met een goed gevoel je persoonlijk ontwikkelingsplan volgt en groeit als persoon, collega of leidinggevende.
Rob Peeters
Rob Peeters
Boom, Aartselaar, Vilvoorde
Ambitieus! Zo kan je mij beschrijven. Vol ambitie begon ik aan mijn carrière als accountmanager en recruiter actief binnen een Brits recruitment agency. Een echte salesrol met targets, bonussen, reisjes, alles er op en er aan. Het leek wel een droom. Voluit gaan, grenzen verleggen en vooral niet kijken naar wat ik echt leuk vond of wat ik echt graag deed. Nee, ik was er gewoon trots op dat ik deed wat moest gebeuren.
Sabine Havelaerts
Sabine Havelaerts
Itegem (Heist-op-den-Berg)
Vandaag doe ik wat me boeit en wat ik graag doe: Anderen begeleiden in hun eigen zoektocht waarbij mensen begeleiden, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen centraal staat. Deze inzichten zetten we om in een plan want het verschil tussen dromen en realiteit is actie ondernemen.
Séverine Van De Voorde
Heusden (bij Gent)
Ik koos er resoluut voor om mij full-time bezig te houden met mijn herontdekte passie: het inspireren en enthousiasmeren van mensen tot persoonlijke groei om te transformeren naar een gelukkigere versie van zichzelf.
Sofie Vanham
Sofie Vanham
Berchem
Naast loopbaanbegeleider, ben ik de drijvende kracht achter Passion for Work. Ik werk graag samen met en in bedrijven rond leiderschap, interne mobiliteit en re-integratie.
Sylvie Vandewalle
Gent, Kortrijk, Wielsbeke
Ben je op zoek naar verandering in je loopbaan of sta je aan de start van een nieuw project? Je wil aan de slag, maar weet niet hoe? Je weet wat je wil, maar komt niet tot actie? Of je weet het even helemaal niet meer? We gaan samen op zoek naar wat best werkt voor jou.
Yvonne König
Koksijde
Een enthousiaste creatieve generalist met een passie voor alles wat te maken heeft met welzijn en werkgeluk in de ruimste zin van het woord. Mensen in beweging brengen, een tijdje begeleiden tot ze weer met veel vertrouwen verder gaan met hun eigen weg, dat doe ik het liefst. Ik ben ervan overtuigd dat je de architect bent van je eigen leven en dat je de kracht hiervoor in jezelf zal vinden

Werken bij ons

Woon jij in de regio Grimbergen of Roeselare?
Barst jij ook van de passie?
Word jij onze nieuwe collega?