Voor bedrijven

Teamcoaching

Eén team, verschillende persoonlijkheden en tóch optimale resultaten: hoe doe je dat? Teamleader en teamleden gaan samen aan de slag om hun samenwerking te optimaliseren. Het resultaat: een ijzersterk team waar samenwerking en verbindende communicatie primeren.

Re-integratie

Een langdurige afwezigheid blijft nazinderen, ook wanneer je medewerker terug aan de slag gaat. In een re-integratietraject helpen we werkgever en werknemer om terug een balans te vinden en stapsgewijs harmonie op de werkvloer te brengen.

Outplacement

In outplacement begeleiden we ontslagen werknemers zo efficiënt mogelijk naar een nieuwe duurzame betrekking. We versterken hun mentale veerkracht en wellbeing tijdens en na hun opzegperiode. We vertellen je alles over jouw rechten en plichten als werkgever en het verloop van het traject.

Leiderschap coaching

Het is niet eenvoudig om een goede leider te zijn: je draagt de missie en visie van je bedrijf uit, zorgt ervoor dat je werknemers zich goed voelen en dat ze groeien in hun rol. Maar wie helpt de leider groeien? Met de leiderschapscoaching van Passion for Work by Travvant bezorg je je leidinggevenden de nodige tools en handvaten voor impactvol leiderschap.

Interne mobiliteit

De wereld verandert in een ijl tempo. Als bedrijf moet je constant innoveren en ook jouw werknemers moeten stuk voor stuk erg wendbaar zijn. Met een sterk intern mobiliteitsbeleid houd je getalenteerde werknemers in je organisatie, help je hen schakelen en minimaliseer je rekruteringskosten en kennisverlies.

Podcasts

Beluister hier de podcasts van onze expert loopbaancoaches. 

Webinars voor bedrijven

Ontdek hier onze webinars op maat van jouw bedrijf!