Voor jou

Loopbaanbegeleiding

Voel je je niet meer op je plaats in je huidige job? Neem je carrière in eigen handen! Met een gepersonaliseerd loopbaantraject ontdek je wat je graag doet, wat je graag wil doen, boost je je zelfvertrouwen en ontwerp je een concreet stappenplan naar de ideale job.

Outplacement

Een ontslag komt vaak erg hard binnen. Het slaat je uit balans en geeft een flinke knauw aan je zelfvertrouwen. Maar hoe sta je weer sterker op na de val? Outplacement is de perfecte ondersteuning naar een nieuwe job. Onze focus ligt niet om je snel-snel in een nieuwe job te duwen, maar een duurzame volgende stap te zetten.

Re-integratie

Langdurige afwezigheid is niet te onderschatten:je verliest je dagelijks sociaal contact en je levensritme. Het kan ook zijn dat je zonder inkomen valt, nog meer onzekerheid. De stap terug naar je huidige werkgever of naar de arbeidsmarkt lijkt je loodzwaar. Met een re-integratietraject helpen we je er weer bovenop.

Studiekeuzebegeleiding

Wil je zeker zijn dat je de juiste studiekeuze maakt? Of heb je nog geen idee wat het wordt? Onze studiekeuzebegeleiding helpt je de antwoorden te vinden. 

Workshops

Ben je nog maar net gestart in je nieuwe job? Of wil je jouw leiderschap skills ontwikkelen of vergroten? Ontdek hier wat onze workshops voor jou kunnen betekenen.

Podcasts

Beluister hier de podcasts van onze expert loopbaancoaches.