Grenzen stellen – een win-win voor iedereen

Door de covid-pandemie lopen leven en werk heel sterk door elkaar. Jij en je medewerkers combineren thuiswerken met kleine en soms zieke kinderen, je werk-knop staat altijd aan.

Medewerkers durven hun computer ook niet afsluiten om 18u, omdat ze door het alleen werken, niet altijd het gevoel hebben genoeg gedaan te hebben op het einde van een werkdag. Ze blijven doorwerken en trekken geen grenzen.

Dit heeft als gevolg: verlaagde productiviteit, minder plezier in het werk, verlies aan veerkracht en stressbestendigheid, (onuitgesproken) spanningen tussen collega’s onderling of met een leidinggevende.

Wil je je medewerkers stimuleren in zelfzorg en activeren om hun grenzen te trekken, dan is ons webinar van een uur, op maat van je bedrijf, een laagdrempelige training. We zorgen voor interactie met je medewerkers en maken het thema “grenzen stellen” bespreekbaar, zodat de drempel om hier echt mee aan de slag te gaan verkleint.

Jouw win: gelukkige en gemotiveerde medewerkers!

 

Topics in dit webinar:

  • Welke soorten grenzen er zijn
  • Hoe je je eigen grenzen herkent
  • De voordelen van grenzen stellen
  • Onderliggende oorzaken
  • Tools om aan de slag te gaan met je eigen grenzen

 

Je grenzen bewaken kan in het begin onwennig zijn, maar met onze tips zal je op lange termijn de vruchten plukken. Een win-win voor iedereen.

Schrijf je hier in!