Beter leren chillen en jezelf rust geven? Dat kan!

Beter leren chillen en jezelf rust geven? Dat kan!

Gratis webinar: wat ga je ontdekken?

Tussen 2018 en 2021 steeg het aantal personen met een burn-out met 66%. De belangrijkste reden hiervoor is dat we veel te veel ballen in de lucht houden, het veel te druk hebben (zowel op vlak van werk als privé) en daarnaast veel te weinig tijd maken voor rust en herstel.

Gezonde stress is nochtans intervalstress: inspanning en ontspanning, actie en herstel, gas en rem wisselen elkaar mooi af. Er daar knelt het schoentje. We vliegen van de ene uitdaging naar de andere en hollen onszelf bijna voorbij.

En als we dan eens gaan zitten om te rusten, dan voelen we ons vaak opgejaagd en begint ons hoofd te malen. Velen hebben moeite met tot rust komen, met vertragen, met zich lichamelijk te ontspannen en met het stil leggen van hun “monkey mind”.

In dit webinar kom je te weten hoe dit komt en wat je er aan kan doen.

Je ontdekt in dit webinar:

  • Waarom zoveel mensen moeilijk tot rust kunnen komen, zowel lichamelijk als mentaal
  • Wat piekeren, doemdenken en een druk hoofd te maken hebben met chronische overprikkeling.
  • Wat je nodig hebt om lichamelijk te kunnen ontspannen.
  • Wat je nodig hebt om mentale rust te vinden.
  • Concrete tools om te leren chillen.

Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement.

Over Séverine

Als klinisch psycholoog, stress- en burnout coach, HSP Professional en loopbaancoach ontmoet ik in mijn praktijk dagelijks mensen die het gevoel hebben de pedalen kwijt te zijn en die geen rust meer kunnen vinden. Mijn ervaringsdeskundigheid op het vlak van hoogsensitiviteit en burnout is daarbij zeker een meerwaarde. Alle inzichten die ik doorgeef heb ik zelf aan den lijve ondervonden en alle tips en technieken die aan bod komen pas ik zelf dagelijks toe. Practice what you preach!

Wil jij ook aan de slag met een aantal van deze concrete tips en inzichten? Schrijf je dan snel in voor dit webinar!