Gouden kooi

Gouden kooi

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?
  • 4 slimme manieren om uit jouw gouden kooi te stappen
  • Wat is jobcrafting (baanboetseren)?
  • Hoe jobcrafting jou helpt naar jouw droomjob, waardoor je jezelf gelukkig voelt op je werk.
  • Hoe je 7 uur coaching kan krijgen voor €80 door inzet van loopbaancheques (werkelijke waarde is €169, ook voor zelfstandigen!)

  • Inclusief vraag- en antwoordsessie met Sofie Vanham, loopbaancoach bij Passion for Work.

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.

2020/02/27 20:00:00

Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement.

Sofie_Banner

Over Sofie

Als loopbaancoach heb ik dagelijks afspraken met mensen die al hun energie kwijt zijn of ongelukkig zijn op hun werk en zeggen: ik zit in mijn gouden kooi, maar ik ben 50+, de arbeidsmarkt wil me niet meer.

Of iemand van 35 die me zegt, ik werk al 12 jaar voor dezelfde werkgever, ik ervaar sleur en geen uitdaging meer, anderzijds heb ik wel privileges en flexibele werkuren en dat is ideaal te combineren met mijn kinderen. En ik weet niet of ik dit wel zou hebben bij een nieuwe werkgever…

Ik heb zelf ervaren dat het niet makkelijk is om je veilige haven te verlaten, maar door tijd, moed en geloof in jezelf val je op je pootjes! Hoe? Schrijf je snel in voor het webinar en verneem hoe jij in actie kan komen.