Hoe blijf je mentaal sterk in deze bijzondere tijden?

Hoe blijf je mentaal sterk in deze bijzondere tijden? Interview met Marc Herremans

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?
  • Wat is mentale veerkracht?
  • 5 manieren om van een tegenslag een kans te maken
  • Hoe zorg je dat je in een positieve flow blijft?

  • Inclusief vraag- en antwoordsessie met Sofie Vanham, loopbaancoach bij Passion for Work.
  • Bonus: de eerste 50 mensen die na het volgen van dit webinar ook effectief starten met loopbaanbegeleiding, ontvangen gratis het boek “De kaarten van je leven” geschreven door Marc Herremans

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.

2020/06/09 11:00:00

Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement.

Sofie_Banner

Over Sofie

Marc Herremans is het levende bewijs dat mentale veerkracht zowat alles overwint. Nadat hij door een ongeval tijdens een triatlontraining in Lanzarote verlamd raakte, won hij de Ironman van Hawaii in de handcycle division, bouwde hij de organisatie To Walk Again uit en werd hij vader van twee prachtige dochters. Vandaag coacht hij verschillende topsporters en geeft hij wereldwijd inspirerende lezingen.

Passion for Work coach Sofie Vanham zal hem tijdens dit webinar interviewen en je laten ontdekken wat echt belangrijk is in jouw leven. Nieuwsgierig? Schrijf je snel in voor het webinar en ontdek hoe jij mentaal sterk kan blijven in deze bijzondere tijden.