Omgaan met stress en triggers in je leven

Omgaan met stress en triggers in je leven

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?

“Je kan de golven niet stoppen, maar je kan wel leren surfen”

Deze metafoor wordt gebruikt om uit te leggen dat stress, pijn en verdriet niet te vermijden zijn in het leven. Echter hoe je ermee om gaat, dat is wel aan jou.

Verschillende stress-triggers maken deel uit van het leven, maar je kan wel leren je zenuwstelsel te reguleren en zo te zorgen voor meer helderheid en focus in deze situaties.

In dit webinar krijg je een mooie mix van theorie en praktijk:

  • We bekijken stress en de impact hiervan op ons zenuwstelsel door de lens van de polyvagaaltheorie van neuropsychiater Stephen Porges.

    Dit model geeft een extra inzicht in de werking van het zenuwstelsel, met de belangrijke nervus vagus, die ons gevoel van veiligheid en (sociale) connectie bepaalt.

  • Je leert wat er gebeurt in je lichaam en wat de impact is op je mentale en emotionele toestand.
  • Je leert praktische oefeningen om je zenuwstelsel te reguleren die je meteen kan inzetten in je dagelijkse en professionele leven.
  • Je leert wat Embodiment coaching is en het belang van de Body-mind connectie: want je lichaam is meer dan een brain-taxi.

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.

2023/06/13 12:00:00

Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement.

foto_liesbeth_5

Over Liesbeth

Onze coach Liesbeth Briers heeft een master in de arbeids- en organisatiepsychologie, is erkend yogadocent en embodiment coach.