Van stress naar welzijn op de werkvloer

Van stress naar welzijn op de werkvloer

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?

In dit webinar zoomen we in op de werkdruk in deze snel veranderende tijden en wat dit doet met jezelf én met je team. Omgaan met stress en druk bespreekbaar maken zijn onmisbare tools als leidinggevende of teamlid met aandacht voor een goed draaiend team. We geven je praktische handvaten voor energiemanagement, communicatie en welzijn. Het gaat over tips die werken voor jezelf maar die je ook helpen om meer inzicht te krijgen in anderen en om je team op de best mogelijke manier te ondersteunen.

  • Wat is stress en hoe uit het zich?
  • Hoe stresssignalen herkennen bij jezelf en anderen?
  • Hoe maak je stress bespreekbaar?
  • Welke verantwoordelijkheid heb je als leidinggevende / teamlid bij hoge werkdruk?
  • Hoe kan je elkaar op de werkplaats ondersteunen?
  • Hoe ga je om met collega’s die dreigen uit te vallen of uitgevallen zijn met burn-out?

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.

2023/05/25 12:00:00

Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement.

Over Yvonne

In mijn dagelijks werk o.a. als corporate trainer en coach zie ik heel vaak dat medewerkers op zoek zijn naar handvaten om de hoge werkdruk aan te pakken. Ze willen graag een goed presterend team en hebben vaak al heel wat inspanningen gedaan om goed te doen voor iedereen. Dikwijls ook door zelf wat extra werk over te nemen met de nodige consequenties. Maar niet zelden zijn dit enkel pleisters of de wonde. Spoiler alert: er is geen one size fits all. Maar je kan al sterk preventief werken door stress bespreekbaar te maken en te werken aan een open en veilige teamsfeer. Door de verschillende signalen bij jezelf en anderen te herkennen ben je al op goede weg hiervoor.