Webinar: Functioneringsgesprekken

Webinar: Functioneringsgesprekken: Hoe bereid ik deze voor zodat ik er zelf ook meer kan uithalen?

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?

We naderen het einde van het jaar. Dat betekent voor veel mensen dat er opnieuw evaluatie- en functioneringsgesprekken aankomen.

Voor velen geeft dit een stress gevoel.

  • Wat kan ik verwachten?
  • Wat is de bedoeling van een functioneringsgesprek?
  • Hoe zal ik beoordeeld worden?
  • Kan ik mezelf hierop voorbereiden?
  • Welke vragen mag ik stellen?

Wil jij zelf meer vat krijgen op dit soort gesprekken? Ontdek dan tijdens het webinar wat jij kan doen om jezelf voor te bereiden en om zo je eigen loopbaan meer in handen te nemen.

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.

2023/11/28 12:00:00

Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement.

Over Inge

Inge Swartelé heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen Human Resources in internationale bedrijven in de privésector in België en Nederland. Sinds 2011 is Inge Zelfstandig HR Consultant en ook loopbaancoach bij Passion for Work By Travvant.

Ze heeft dus een ruime ervaring met de organisatie van evaluatie- en functioneringsgesprekken. Inge zal haar ervaringen tijdens dit Webinar delen en geeft jullie de nodige tips mee om verder aan de slag te gaan.