Webinars voor bedrijven

Grenzen stellen – een win-win voor iedereen

Wil je je medewerkers stimuleren in zelfzorg en activeren om hun grenzen te trekken, dan is ons webinar van een uur, op maat van je bedrijf, een laagdrempelige training. We zorgen voor interactie met je medewerkers en maken het thema “grenzen stellen” bespreekbaar, zodat de drempel om hier echt mee aan de slag te gaan verkleint. Jouw win: gelukkige en gemotiveerde medewerkers!

Van stress naar veerkracht

We worden constant uitgedaagd door snelle veranderingen en een overdosis aan prikkels. Ons stresssysteem draait overuren.
Tijdens dit webinar komen jij en je medewerkers te weten hoe het anders kan. Je leert hoe je stress in je voordeel kan gebruiken. Met behulp van zeven sleutels leer je jouw energieverlies te beperken en jouw veerkracht te versterken.

Aan de slag met je perfectionisme op de werkvloer

Wil je je medewerkers die gebukt gaan onder perfectionisme ondersteunen? Tijdens dit webinar komen je medewerkers te weten wat perfectionisme precies oplevert op werkvlak en welke persoonlijke struikelblokken het met zich meebrengt. We geven je medewerkers inzicht in hoe er zelf mee aan de slag te gaan.