Wil jij je leiderschap skills ontwikkelen of vergroten?

Leiderschap is een team effort waar de leidinggevende de groep motiveert en doet groeien. Je zorgt voor duidelijke doelstellingen, je spreekt verwachtingen uit en je motiveert het team. Je voorziet de nodige middelen die het team versterken of helpen om de doelen te bereiken. Kortom jij bent de drijvende kracht. Jij maakt jouw team warm om tot actie over te gaan.

Een uitdagende opdracht: vaak sta je als leidinggevende alleen en ben je op jezelf aangewezen om uit te testen wat wel en niet werkt voor jou en voor je mensen.  Dankzij dit uniek leiderschapstraject zetten we in op jouw persoonlijke groei. Geen standaard opleiding “leidinggeven” maar een combinatie van coaching en snackables op maat.

 

Hoe? 

We bieden een combinatie aan van 2u (digitale) coaching en 2 snackables’ naar keuze. Wil je een leidinggevende rol opnemen of wil je je leiderschapsskills uitbreiden? We zorgen voor jouw fundament.

 

Snackable? Wat is dat?

Een online snackable is een korte voorbereidende videotraining rond een bepaald thema. Deze duurt gemiddeld 25 minuten. Je volgt deze training op je eigen tempo en op het tijdstip dat voor jou het beste past. Je kan deze ook geregeld herbekijken.

 

Prijs

Voor 2 uur (digitale) coaching én 2 snackables naar keuze, betaal je €299 (incl. BTW).

Je kan kiezen uit de volgende topics

Onze expert coaches voor Leiderschap Coaching

Rita Termote

Cristy Heymans

Schrijf je hier in!